Jockes första Farsdag!

Denna dag har jag väntat på att få fira med Jocke och våra barn så länge.
Och nu är den äntligen här.
Dock så är jag lite avis att Jocke får fira en farsdag extra än vad jag får då morsdag redan varit i år haha. Jag älskar ju att ge bort presenter så jag har legat väldigt många dagar och klurat på vad som kan vara den bästa farsdagspresenten till Jocke och kom fram till att jag tror att han skulle bli jätte glad av ett par nya armband då han gillar att ha accessoarer på armarna och klockor fick han ju när han fyllde.
Så armband fick det bli! Och på dom beställde jag även gravering så på den ena så stod det ”Lunabelle” ingraverat och på det andra så stod det ”#1 Dad” på ena sidan och ”Lunabelle” på andra sidan.
Så att han kan ”ha med sig” henne när han åker på spelningar och sånt.
Han blev super glad!!
Och så fick han ett par sånna där fula fårtofflor. Dom blev han inte lika glad över men jag tyckte att dom var så himla ”pappiga” så dom kändes så självklara haha. Och så snor han ju alltid mina tofflor annars…
Dom blir nog säkert jätte bra nu när kylan kommer mer och mer.

Frukost på sängen och lite morgonmys blev det och sen somnade vi allihop igen och fick sova ut rejält efter gårdagens livesändning.

Hur firar ni farsdag? 🙂

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *