Kalas

Idag har vi vart på kalas för min bästa vän (Lunabelles gudmor) och hennes två söner alla dom fyller med två dagars mellanrum, snacka om intajmat haha!
Outfit till just denna dag har jag planerat flera månader innan Lunisen ens var född.
Det är bara sån jag är när det är speciella tillfällen hehe.
Jag har väl sagt att jag redan köpt 5 olika outfits till jul i olika storlekar och former för det hon trivs och passar i bäst haha? Ja jag vet att jag är knäpp men jag ser ändå något gulligt i det.
Och man ska ju ligga steget före säger dom ju.

För att inte lillan skulle spy ner sin fina outfit direkt så tog jag på henne lita andra kläder innan och bytte om precis innan kalaset började, dock så fick jag ingen bild på outfiten mer än denna då hon sov igenom hela kalaset då det var fullt med ljud och barn där och hon älskar ju ljud så hon sov som en stock mest hela dagen.
Jag som hade vart så rädd att hons skulle gallskrika genom hela kalaset och att ingen skulle höra vad någon annan sa haha. Men det visade sig bli helt tvärt om.

Gudmor lös verkligen av lycka när hon gick och bar på Lunabelle och man såg på hela henne hur glad och lycklig hon är i närheten av Lunisen. Jag är så glad att vi har henne i vårt liv och att vi vet att hon kommer att finnas till 200% för Lunabelle.
I flera år har jag vetat att hon kommer vara den perfekta gudmodern till mitt barn och nu står vi här med min förstfödde som har världens bästa gudmor!

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *