Julångest

Jag får lite ångest inför jul nu faktiskt. Det börjar ju närma sig december och jag har inte köpt en enda julklapp än.
Jag som redan brukar vara klar med det vid den här tiden på året. Jag brukar ju alltid ligga långt före med det men inte detta år då det har vart så mycket och nu när man har en liten bebis här hemma så har man ju fullt upp med det.
Sen har jag väl inte heller kommit på något jag ska köpa till någon heller.
Det är inte så lätt att tänka med en ammningshjärna haha!
Det enda jag kan tänka på är julbord…
Jag är så himla sugen på det! Inte bara på maten utan hela grejen med att klä sig julfint och åka till något mysigt ställe med folk man tycker om och bara äta i flera timmar tills man rullar hem.
Detta år ska jag fasen maxa med julbord, bara för att få ut så mycket som möjligt av det så ni slipper höra mitt tjat om det sen haha!

Har ni hunnit köpa några julklappar än? När brukar ni vara helt färdiga med det?

Comments 14
 • Sofi

  Mitt tips är att beställa via Internet, man sparar tid, själv har jag inte köpt julklappar än, bara lite leksaker till familjens valp

  Reply

 • Sandra

  Jag är helt klar! 😃

  Reply

 • Lisa

  Jag är i stort sett klar med julklapparna redan, men det är pga att jag har 9 dagar kvar till bf nu och jag ville göra det klart innan bebisen kommer för jag vet vart all min fokus kommer vara då 😀

  Reply

 • Josefine

  Jag tycker att black friday är en utmärkt dag att köpa klappar på, mer för Pengarna! 😊

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

 • Susanna

  Hej på dig, ne du har inte köpt en enda julklapp ännu. Lite ångest jag också faktiskt. Men jag får sätta igång med julklappsköpen när jag och min man kommer hem från vår försenade bröllopsresa. Har en spralig 4 åring här hemma också som helst vill ha alt man pekar på, så det blir internethandling av julklappar annars kommer vi aldrig ifrån affären. Jag har aldrig varit ett jätte stort fan av julen men sen när man fick barn har det helt plötsligt blivit viktigt. Man får andra perspektiv på saker och ting. Hoppas du hittar några fina julklappar och en massa mys med familjen 😊

  Reply

 • Felicia

  Du behöver absolut inte känna någon stress över julklapparna Jonna ❤ du kommer att hinna köpa dom i lugn och ro ska du se! ❤
  Jag är inte helt färdig med alla julklappar heller. Jag brukar också i vanliga fall redan vara färdig med alla. Men ibland ta det lite längre tid 😊❤ ta det bara i din takt så
  Blir det jätte bra ska du se! Kram till er alla i Lundell Familjen! ❤

  Reply

 • Eddie

  Brukar börja med julklappslistor redan i januari och köper och gör själv an efter så att det inte ska bli så mycket och dyrt i december. I år blev jag faktiskt klar med alla julklapparna redan i oktober, men passar på att utnyttja tiden och håller på att sticka och sy lite fler julklappar till släkt och vänner nu. Eftersom jag gör mycket själv så vill jag ha lite tid att hinna göra ordentligt och få klart allt (sockor, tröjor, filtar, tavlor etc.) 😊 När sonen var nyfödd och mellan 1.-3år så blev det dock lite mer stress med julklapparna haha 😅

  Reply

 • Sandra

  Vi köper inga julklappar och det är såå skönt! Vi ses ett litet gäng vuxna ur familjen bara och äter gott och myser på julafton, och så struntar vi i julklappar för att slippa den stressen och ångesten, vi tycker ändå det är gemenskapen och myset som betyder nåt och allt det materiella är inte viktigt. Tycker det är finare att när som helst under året överraska med nåt personligt istället för att handla bara för att det är jul. Får jag däremot barn nån gång så hör ju julklappar till såklart men när vi bara är vuxna är det så mycket mer värt att slippa den pressen 🙂

  Reply

 • Sophie

  Hej Jonna
  Såg precis din video, jättefin förlossningsberättelse! Du ville läsa andras så jag länkar till min senaste förlossning här https://babyzblogg.se/2018/04/13/forlossning-nr-10/

  Angående flera barn, jag lovar, man älskar alla precis lika mycket. Det är helt otroligt hur mycket kärlek som finns. ❤️

  Ett tips angående julklappar, handla via internet. En räddare i nöden! ☺️

  Kram!

  Reply

 • Emma

  Jag känner samma sak !

  Reply

 • A

  Om man äter väldigt mycket godis och kolhydrater så jäser det lätt i magen. Hade själv magsmärtor som bebis och min mamma slutade äta socker helt. Då försvann min magknip 🙂
  Är ungefär som när man brygger vin, sockret i druvorna ska jäsa.

  Reply

 • Jennifer

  Har faktiskt inte köpt några julklappar än och brukar jöra det runt 1-20 december. Är det konstigt eller?ILYSM

  Reply

 • Cecilia

  Jag har köpt alla julklappar och slagit in de förutom 2 så är princip klar med allt. Är sä taggad på julen därför vart de extra tidigt i år lite synd jag inte kunde hälla mig för vill ju ha julstämning i december 🙂

  Reply

 • Valkyria

  Jag blev klar redan i Oktober, kände att det var skönt att bara få det gjort.
  Tänkte bara säga att rebattkoden ni har på Mapiful just nu fungerar inte riktigt, jag fick 5% rabatt och inte 10% som ni sa, tänkte bara berätta det så att ni inte blir lurade. Men gud vad fina tryck man kan gör!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *