Om jag fått bestämma

Igår när jag var ute med hundarna så börjar det snöa och då fick jag nästan ångest alltså. Jag avskyr verkligen snö och kyla.
Dels för att jag får kramp och ont i hela kroppen av kyla och dels för att jag inte är en sån person som gillar att åka skidor eller göra aktiviteter i snön.
Enda gången jag gillar kyla är när jag ska sova haha!
Dock så tål jag kyla bättre än värme men lagom är alltid bäst!

Hade jag fått välja så hade vi haft vår mesta dels av året, sommar tre månader, höst två veckor och snö mellan julafton och nyår, resten av året hade jag absolut valt att ha vår då det är lagom varmt och väldigt fint med allt som blommar. Jag ÄLSLAR verkligen våren!

Hur hade året och årstiderna sett ut om du hade fått bestämma?

Comments 3
 • Linda

  Håller med 100 procent 😂😂😂jag klarar ej av kyla och blåst snö regn eviga mörkret. haha får oxå ont i kroppen speciellt benen de blir som kramp ute. Och värk sen på kvällarna o natten. Sommaren är betydligt bättre. Vill jul o nyår ska gå fort så det kan fort bli vår igen haha

  Reply

 • Felicia

  Jag hade nog gärna haft mellan 20°c-25°c hela året.
  Fast snö från 20 december till 1 januari 😊 hösten är iof väldigt vacker! Men då vill jag isf ha ca 14°c ish 😊 våren gillar jag också (bortsett från pollen 😝 ) då får det gärna vara mellan 18.5°c-22°c ish 🙈

  Reply

 • Karin

  Höst som övergår i vinter som övergår till höst och tillbaka igen. Vintern får gärna vara längre än hösten <3

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *