Hem till familjen

Idag tog jag lite ledigt från jobb och tog med mig Lunabelle och åkte till hemstaden Mjölby för att hälsa på familjen så dom äntligen kunde få träffa Lunisen för försa gången.
Jag själv träffar dom ju inte allt för ofta då vi jobbar så mycket och när vi är lediga så prioriterar jag oftast att vila upp mig och göra så lite som möjligt.
Men nu när Lunabelle är född så är det viktigt för mig att det blir ändring på det och att vi försöker att träffa min familj så ofta som möjligt så dom får lära känna henne med.
Annars träffar jag ju dom bara en gång om året, om ens det.

Dock så kunde inte alla familjemedlemmar ses just idag men vi hann att åka och träffa min lillasyster och mysa massor där och sedan åkte vi förbi min pappa och hans sambo så dom äntligen fick mysa med Lunisen med.
Alla uppskattade det och det var väldigt mysigt. Jag är glad att vi tog oss tid att åka dit och jag ser fram emot att komma tillbaka dit om en månad och fira jul och ha trevligt!

Jag vill bara säga att jag tycker att det är skönt att man blickar framåt och inte bakåt och att jag älskar min familj även om vi ses allt för sällan!

Comments 3
 • Johanna

  Hej Jonna.
  Såg på youtube om att Lunabelle får ont i sin mage. De hade mina små tjejer oxå när de va nyfödd. De läkaren tipsade mig om var att de kan vara känsliga mot mjölkprotein första tiden. Jag provade att inte äta mjölkprotein( låter svårare än va de är) sen gav jag tjejerna ersättning som är mjölproteinfria. Man kan få de på respekt på apoteket genom bvc. När jag började med den ersättningen blev magen så mkt bättre på mina flickor.
  Ersättningen heter Alth’era mot komjölkproteinallergi.
  Lycka till. De ger sig efter ett tag:)
  Mvh
  Johanna

  Reply

 • Johanna

  Kunde inte kommentera på youtube så tänkte bara skriva här att den absolut bästa ersättningen, enligt mig är baby semp 1. Skulle det visa sig att hon får hon av den finns det en laktosfri variant.
  Varvar det med amning, men precis samma hände mig som för dig så nu är det mest för närhet och det mysiga.
  Vi alla vet att det bästa är att amma men TÄNK vilken tur vi har som kan ge ersättning när det helt enkelt inte funkar. Det viktiga är ju att dom äter och får i sig så de går upp ordenligt. Du verkar så mycket mer harmonisk och ni gör allt fantastiskt bra ska du veta.
  Brukar ALDRIG kommentera något på offentliga profiler men ville bara dela med mig av det med ersättningen.

  Reply

 • Lena

  Har gått i samma klass som din lillasyster på gymnasiet om det är n*** på bild 🙂
  lite kul att ni var syskon!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *