ÅH NEJ!

Inatt sov vi hos Lunabelles mormor, både första gången för mig och första gången för Lunisen.
Vi låg i soffan med alla hundar och tittade på livestreamen för att hålla koll på vad pappa gjorde hemma när vi inte är där.
Min mamma var hundvakt till Batman och Ängel under tiden vi hade livestream så det var en väldans massa hundar och människor som delade på mammas soffa där hemma haha. Men det var mysigt!
Iallafall tills vi hittade Batman tuggandes på Lunabelles favorit-napp och den ENDA nappen hon faktiskt tar. Alla andra spottar hon ut direkt och det känns som att hon inte får nått vidare grepp på dom.

Vi har försökt vänja in henne vid andra märken då vi bara har just en av märket hon gillar för jag hittar dom verkligen ingen stans och jag har inte orkar beställa fler online.
Som tur är så hade min mamma några nappar hemma som hon fick hem förra veckan så det fick bli räddaren i nöden denna natten.

Tänk er själva att sova på en plats ni aldrig varit på tidigare och inte ha sin favoritnapp OCH dessutom vara sjuk på det med… Jag trodde att det skulle bli hel kaos, men det var faktiskt förvånansvärt lugnt och Lunabelle sov tryggt i mormors famn hela tiden ❤️

Jag har letat massor i både matbutiker, apotek och andra butiker efter dessa nappar men hittar dom verkligen ingen stans mer än på internet så jag får väl beställa där ifrån helt enkelt.
Dock så tycker jag att priset på dom är helsjukt, 119-129kr styck?!?! Brukar inte ett 2 paket nappar kosta typ 50kr annars? Och nu detta pris för bara en?!

Haha nu låter jag säkert skit snål men jag måste ju köpa på mig några stycken nu när jag ändå ska köpa och köper jag då 4st så blir det ju 500kr, helt sjukt för ett par nappar enligt mig.

Men men, har Lunabelle fastnat för lyxnappar så är det vad hon ska få 🙂

 

Comments 6
 • Fanny

  Såg liven och måste bara tipsa om en grej. Ni pratade om smör och var frustrerade över att Bregott alltid är för hårt…. Testa att köpa den varianten som är blå och heter mellan istället för den som är grön och heter normal, den är alltid perfekt att smöra direkt när den kommer ut från kylen! /Smörgalning

  Reply

 • Janni

  Tror dem finns på namnnappen.se 🙂

  Reply

 • Sanningen

  Napparna finns på namnnappen.se där får du rabatt om du handlar fler. 😊

  Reply

 • Pauline

  Vi kör NUKs nappar i silikon till vår extremt kräsna 4-månaders dotter. De är anatomiskt formade och lägger sig bra i gommen. Finns inte i mataffärer men i babybutiker, på apotek och såklart här och där på nätet. Kostar runt hundringen för 2st så lite dyrare än typ MAM och ESSKA men helt klart värt!

  Reply

 • ToT

  Håller med. NUK.s nappar var vad vi började med. När dom väl sen tar napp så brukar vad som helst duga faktiskt. Inte alltid men oftast. Dom små är också ganska dåliga på att ta napp före 4 månader. Så fortsätt för det är en bra ljuddämpare faktiskt. Alla tar inte napp men jag är glad att mina gjorde det och först vid 4 månader ordentligt.

  Reply

 • Sabina

  Är det inte Philips avent napp som man får i babyboxen?
  Min dotter tar också endast den nappen. Dom finns att köpa på Ica maxi i 2 pack

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *