Penga chock

Nu är faktiskt grunden till Jockes kontor på övervåningen klart och det är snart dags att börja inreda det. Jag är verkligen SÅ HIMLA TAGGAD på att få göra det då jag har en klar bild i huvudet på hur det ska se ut. Och jag tror att jag kan få det att se mäktigt ut.
Ni vet så som i filmer, när det är någon ”viktig” boss som sitter vid ett skrivbord som står i mitten av rummet och allt i rummet bara ser maffigt och snyggt ut.
Det är bilden jag har framför mig.

Jag gick in på en hemsida som jag vet har den stilen jag tänker till det rummet och så la jag i produkter i varukorgen. Jag tänkte inte shoppa det nu utan jag brukar göra så när jag fönster shoppar för att se hur mycket det hade gått på om jag hade tagit allt som jag hade velat ha utan att titta på priset. Jag kan erkänna att jag gör så flera gånger i veckan och med ALLT. Smink, bebiskläder, skor, inredning, blommor, ja ni fattar.
Men denna gång var det alltså till Jockes kontor jag skulle ”fönstershoppa” och det var inga möbler utan endast snygga detaljer.
Jag fick världen chock när jag klickade på varukorgen när jag kände att jag var klar.
Där i låg produkter för lite över 70 000kr och det var som sagt endast detaljer?!?!
Alltså inga möbler, mattor eller gardiner. Summan känns helt sinnes och jag klickade mig snabbt ut ur sidan haha!!

Det finns ingen chans på jorden att jag lägger dom pengarna på detaljer till endast ett rum.
Så jag får se om jag hittar någon annan sida istället haha!

 

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *