Vår barnvagn

Jag är så himla glad över mitt samarbete med KOPBARNVAGN.SE främst för att min dotter ÄLSKAR produkterna jag fått där ifrån som jag tänkte tipsa om idag och för att jag har en rabattkod till er som är ”jonna10” som ger er 10% på ALLT med ordinariepris. Fatta det att det alltså även gäller på BARNVAGNAR!!!

Man får ju aldrig rabatt på just barnvagnar annars och det är ju så extremt dyrt annars med.
Så passa på nu när ni har denna kod! Koden gäller året ut!

Det som är speciellt just nu med är att man äntligen kan få sin EmmaLjunga – vagn hemskickad!
Man behöver alltså inte hämta ut den i butik som innan. Hur skönt?!
När det gäller barnvagnar så är ju smaken som baken och alla tycker om olika finesser olika mycket och bor man tex på landet så prioriterar man andra behov än dom som bor i stan.
Det är verkligen ett träsk det där med barnvagnar och man vill gärna testa sig fram innan man bestämmer sig.

Vi har ju valt en vagn från just EmmaLjunga och den heter ”Emmaljunga Mondial de Luxe White Leath
Och ser väldigt old school ut och det är just det jag ÄLSKAR med den!!
Jag tycker verkligen att den är så himla vacker, men den ska ju vara bra också!
Vissa gillar inte alls att det inte är svängbara hjul på den, men tro mig den är inte så osmidig som vissa tror! Den är faktiskt mycket lättare än vad man tror och inte alls så klumpig!!
Den har även super bra fjädring och det underlättar ju massor!
Den är också rymlig så den blir inte så där trång som vissa blir när man har en åkpåse i.

Den har massor med smarta finesser men några av sakerna jag gillar bäst är att underlaget på den kan ändras genom att dra i en spak beroende på om det är sommar eller vinter. Det finns alltså lufthål man kan ha öppen på sommaren så det inte blir så varmt i vagnen och så kan man stänga dom under vintern.
Liggdelen går även att använda som vagga vilket är supersmart när man har en liten bebis som ska sova om man är iväg hos vänner, familj eller annat och inte har någon säng.
Inbyggt myggnät är ju också väldigt smidigt och så går det ju även att koppla på babyskyddet på chassit!
En riktigt mjuk och skön madrass medföljer också, vad mer kan man önska sig??


En annan sak jag måste tipsa om är denna underbara ”babygunga”, ni har säkert sett den hos väldigt många då den blivit så himla poppis den senaste tiden och jag förstår verkligen varför!
Den har verkligen allt en bebis kan önska sig i en babygunga. Så som olika rörelser bla bilrörelser, kängururörelser, vågor m.m olika hastigheter, ljud och en skön bädd!
Den kostar lite mer än andra gungor, MEN det är den verkligen värd!

Glöm nu inte att min rabattkod ger er 10% rabatt fram till nyårsafton!

Kod: jonna10

www.kopbarnvagn.se

Comments 3
 • M

  Hej Jonna!

  Jag läste inlägget som du skrev för längesedan där du hade börjat äta letrazol, efter lång tids utredning varför ni inte kan bli med barn. Fantastiskt bra (och modigt) att ni valde att dela med er av denna resa, vilket är bra då det är vanligare än vad man tror att unga par har svårt att få barn.

  Jag och min sambo är i samma sits och vi är i samma ålder som er, det visade sig att jag inte har haft ägglossning de senaste åren. Så nu ska jag börja äta letrazol. Jag försöker googla, men hittar inget om hur många försök det kan ta. Självklart är det individuellt. Men jag undrar hur många doser du behövde ta för att bli gravid? Om du vill får du gärna dela med dig!

  All lycka till er!

  Reply

  • mrslundell Post author

   Hej! Det kan ta många gånger innan man blir gravid då man måste få fram rätt dos för just dig. Vi lyckades få fram den efter förstaförsöket så vi lyckades få ägglossning på endast ett försök:)
   LYCKA TILL!!:D

   Reply

 • Emelie

  Hej Jonna, superfin barnvagn😍 Jag måste bara säga att jag är så himla trött på respektlösa personer som tar sig friheten att lägga ut bilder på Lunabelle på sociala medier😡 det är din och Jockes dotter och det är bara ni som ska lägga ut bilder på henne! Måste också säga att Lunabelle är den sötaste och finaste bebisen jag sett😍

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *