Vår barnvagn

Jag är så himla glad över mitt samarbete med KOPBARNVAGN.SE främst för att min dotter ÄLSKAR produkterna jag fått där ifrån som jag tänkte tipsa om idag och för att jag har en rabattkod till er som är ”jonna10” som ger er 10% på ALLT med ordinariepris. Fatta det att det alltså även gäller på BARNVAGNAR!!!

Man får ju aldrig rabatt på just barnvagnar annars och det är ju så extremt dyrt annars med.
Så passa på nu när ni har denna kod! Koden gäller året ut!

Det som är speciellt just nu med är att man äntligen kan få sin EmmaLjunga – vagn hemskickad!
Man behöver alltså inte hämta ut den i butik som innan. Hur skönt?!
När det gäller barnvagnar så är ju smaken som baken och alla tycker om olika finesser olika mycket och bor man tex på landet så prioriterar man andra behov än dom som bor i stan.
Det är verkligen ett träsk det där med barnvagnar och man vill gärna testa sig fram innan man bestämmer sig.

Vi har ju valt en vagn från just EmmaLjunga och den heter ”Emmaljunga Mondial de Luxe White Leath
Och ser väldigt old school ut och det är just det jag ÄLSKAR med den!!
Jag tycker verkligen att den är så himla vacker, men den ska ju vara bra också!
Vissa gillar inte alls att det inte är svängbara hjul på den, men tro mig den är inte så osmidig som vissa tror! Den är faktiskt mycket lättare än vad man tror och inte alls så klumpig!!
Den har även super bra fjädring och det underlättar ju massor!
Den är också rymlig så den blir inte så där trång som vissa blir när man har en åkpåse i.

Den har massor med smarta finesser men några av sakerna jag gillar bäst är att underlaget på den kan ändras genom att dra i en spak beroende på om det är sommar eller vinter. Det finns alltså lufthål man kan ha öppen på sommaren så det inte blir så varmt i vagnen och så kan man stänga dom under vintern.
Liggdelen går även att använda som vagga vilket är supersmart när man har en liten bebis som ska sova om man är iväg hos vänner, familj eller annat och inte har någon säng.
Inbyggt myggnät är ju också väldigt smidigt och så går det ju även att koppla på babyskyddet på chassit!
En riktigt mjuk och skön madrass medföljer också, vad mer kan man önska sig??


En annan sak jag måste tipsa om är denna underbara ”babygunga”, ni har säkert sett den hos väldigt många då den blivit så himla poppis den senaste tiden och jag förstår verkligen varför!
Den har verkligen allt en bebis kan önska sig i en babygunga. Så som olika rörelser bla bilrörelser, kängururörelser, vågor m.m olika hastigheter, ljud och en skön bädd!
Den kostar lite mer än andra gungor, MEN det är den verkligen värd!

Glöm nu inte att min rabattkod ger er 10% rabatt fram till nyårsafton!

Kod: jonna10

www.kopbarnvagn.se

Comments 14
 • M

  Hej Jonna!

  Jag läste inlägget som du skrev för längesedan där du hade börjat äta letrazol, efter lång tids utredning varför ni inte kan bli med barn. Fantastiskt bra (och modigt) att ni valde att dela med er av denna resa, vilket är bra då det är vanligare än vad man tror att unga par har svårt att få barn.

  Jag och min sambo är i samma sits och vi är i samma ålder som er, det visade sig att jag inte har haft ägglossning de senaste åren. Så nu ska jag börja äta letrazol. Jag försöker googla, men hittar inget om hur många försök det kan ta. Självklart är det individuellt. Men jag undrar hur många doser du behövde ta för att bli gravid? Om du vill får du gärna dela med dig!

  All lycka till er!

  Reply

  • mrslundell Post author

   Hej! Det kan ta många gånger innan man blir gravid då man måste få fram rätt dos för just dig. Vi lyckades få fram den efter förstaförsöket så vi lyckades få ägglossning på endast ett försök:)
   LYCKA TILL!!:D

   Reply

 • Josefin

  Så fin vagn, Emmaljunga har verkligen bästa vagnarna på marknaden enligt oss här hemma. 😍 men, jag har sett någon annan vagn i vloggarna, är det bara någon ni använder inomhus och vad är det för någon? ÄLSKAR vagnar och är besatt av vagnar 😂🤗

  Reply

 • JJ

  Hej!
  Använder ni denna fina vagn endast utomhus och en annan inomhus? Man ser ju ofta att Lunabelle strosar omkring i en annan fin vagn i vloggarna 😊
  Skönt isf att kunna ha en ute och en innevagn 👌
  Själv fick man dra in allt skräp ist när barnen var små och älskade sina vagnar 😅

  Reply

 • Emelie

  Hej Jonna, superfin barnvagn😍 Jag måste bara säga att jag är så himla trött på respektlösa personer som tar sig friheten att lägga ut bilder på Lunabelle på sociala medier😡 det är din och Jockes dotter och det är bara ni som ska lägga ut bilder på henne! Måste också säga att Lunabelle är den sötaste och finaste bebisen jag sett😍

  Reply

 • Josefine

  Den där gungan hade jag velat testa när vår dotter var liten och emellanåt otröstlig 🌸

  http://nouw.com/sjosefine

  Reply

 • Linda

  Hej Jonna tips till er! Köp andra D-droppar till Lunabelle, sluta med de ni får gratis från BVC ”aco”
  De innehåller en massa skit, deras magar reagerar kraftigt mm googla och läs mer. Jag märkte STOR skillnad på min gosse som är född den 28/9.
  Jag ger nu Holistic D3 Vegan de är lite dyrare men hos Bodystore kostar de 202kr just nu, man ska ge mellan 1-2 droppar så flaskan är dryg.
  Såg er video idag 8/12 ni är härliga mot varandra 😉 kändes som du har din pms vecka nu😂 jag har precis haft min usch och bläää vad det är jobbigt.
  All kärlek till hela familjen💜💜💜

  Reply

 • Vickan

  Jag undrar bara om du fortfarande ammar eller pumpar eller hur gör du? Tänkte om dom har bröstpumpar på den hemsidan du tipsa om?

  Reply

 • Elsa

  Jonna vart är din pyjamas ifrån? Tyckr den är så fin och vill köpa en till min mamma i julklapp❤

  Reply

 • Sofie

  Hej! Jag undrar om du i någon video skulle kunna prata mer om förlossningspsykosen och hur du mår nu? Efter förlossningspsykos ska ju kvinnan gå på uppföljning i ungefär 1 års tid efter förlossningen när man haft såna symptom. vore intressant att veta mer om.

  Reply

 • Therese

  Så himla fin vagn ! Emmaljungas vagnar är det bra kvalite på 🙂
  Kan tipsa, du kan köpa till ett superviking chassi från emmaljunga med snurrhjul om du tex under sommaren vill ha rörliga framhjul eller när ni åker till stan osv. Din sittdel & liggdel passar även på det chassit 🙂
  Sen när hon börjar använda sittdelen kommer du förmodligen tycka att hon sitter dåligt och drunknar i sittdelen då den är rätt stor, och då kan du även köpa till supervikingsittdelen och ha den på ditt nuvarande chassi. Jag har haft över 200 vagnar till 3 barn sista 10åren så har hunnit testa de mesta 😂

  Reply

 • Blondina

  Den var jättefin och jag är så glad för eran skull att ni äntligen fick eran lunabelle 😍

  Reply

 • Mikaela

  Hej Jonna
  Var köpte ni eran ”babygunga” någonstans ?

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *