Babblarna

Babblarna tror jag att många av er känner till, men vad tycker ni om det egentligen?
Jag har hört att föräldrar antingen säger ”tack gud för babblarna” eller ”babblarna har förstört mitt liv” så jag undrar nu vad ni tycker om det?

ALLA barn verkar ju faktiskt vara helt sålda på just detta program och så har jag hört att det ska bara härligt pedagogiskt.
Här hemma har vi på ganska mycket barnsånger och barnfilmer på tvn om dagarna då jag alltid haft det oavsett om jag haft barn eller inte och för att Lunabelle ska ha nått att göra när hon är uttråkad.
Hon är inte särkilt intresserad av tv eller sånger men där emot så ÄLSKAR hon Mozart-musik! Det gör henne väldigt avslappnad menad det gör mig stressad haha…

Vi testade iallafall för första gånget att visa henne babblarna då hon inte fäst blicken på något annat sånt tidigare och hon kunde inte sluta att titta på det?
Vad är det egentligen med det som gör att barn blir helt fast?? Jag förstår inte?
Vad skiljer det så mycket från allt annat?

 

Comments 10
 • Nadia

  Jag tror att barn fäster sig väldigt mycket för babblarna pga att det är mycket färger och sång och det rör sig hela tiden.
  Jag har tre barn som är 6 år, 5 år och 10 månader. Och dem alla kollade/kollar mycket på babblarna. Min 5 åring älskar dem fortfarande och sitter verkligen fast klistrad framför tv/plattan när dem är på 😊

  Reply

 • Jennie

  Jag HATAR HATAR HATAR Babblarna och min Leah (nu 3 veckor) kommer absolut inte få titta eller lyssna åpå babblarna här hemma iaf! Tycker de är lika värdelösa som Teletubbies var! Pratar bara bebisspråk! tycker det va bättre när jag var barn (född 86) och vill mer att NÄR hon får titta/lyssna på barnprogram o liknande så ska det va RIKTIGT språk så hon lär sig det!

  Reply

 • Emma

  Jag fattar inte grejen med babblarna 😂😂

  Reply

 • Emma

  Babblarna är jätte bra ur det pedagogiska perspektivet och för talet. Utan dem hade inte min fyra åring pratat. De har gått varma i snart 3,5 års tid 😀

  Reply

 • Johanna

  Vår första ÄLSKADE babblarna och de räddade oss i många situationer som nyblivna förstagångsföräldrar, även om det retade gallfebern ur oss 🙂
  Men andra barnet spelar inte så stor roll (som med det mesta).

  Reply

 • Susanna

  Superbra, arbetar som förskollärare och har varit ned om barn som pratar massor hemma men inte ett ljud på förskolan, började med babblara och nu viskar barnet några ord, tack vare babblara. Ett stort framsteg.

  Reply

 • Emely

  Vi älskar babblarna! Finns inget som kan få vår unge att lugna sig som deras sånger. Han är 7 månader nu i december o han älskar fortfarande babblarna

  Reply

 • A

  Vad jag har hört så är hon som har skapat babblarna extremt välutbildad inom barnpedagogik och har jobbat länge med barn, så babblarna ska vara utformat på ett sätt som är extra pedagogiskt för barn.

  Reply

 • Emma

  Tror att det är för att det är många färger.
  Sedan är ju babblarna väldigt pedagogiskt så jag tror att det är bra för barn att titta på det.

  Jag blir däremot galen av det så dottern har aldrig fått titta på Babblarna 😂.

  Reply

 • My

  Babblarna hjälper många barn som har talfel och hörselnedsättning, det hjälper barnen att lära sig att kommunicera. Jag jobbar inom särskolan och vi använder oss mycket av just babblarna. Tror att hon som kommit på babblarna själv har en son med down syndrom.
  Jag hyllar henne för just babblarna fick min son att börja prata.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *