Pratglad tjej!

Ni har säkert sett på Jockes och mina socialamedier att vi slänger ut en massa videos på när Lunabelle pratar och det är ju för att vi bara smälter när hon gör det och det vill vi dela med oss till er alla! Hon pratar för fullt nu och det kom från ingen stans.
I stor sätt alla som har träffat henne säger att hon är så himla tidig med allt och att hon verkligen är med osv, men det är så svårt för mig och Jocke att avgöra det då vi inte riktigt har någon att jämföra med. Men det värmer ju så klart våra hjärtan när vi får höra av andra att hon är duktig, för för oss är hon ju så klart duktigast i världen, det tycker väl alla om sina barn 😉

Hon växer så himla mycket nu med så nu vill jag bara stanna tiden innan det är dags för henne att skaffa körkort!
BVC nästa vecka så vi får se då hur mycket hon vuxit…

Comments 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *