Julklappsfix!

Jag brukar alltid ligga steget före med både julklapps inköp och inslagning men INTE detta år av någon konstig anledning så idag har jag stått varvat mellan att slå in julklappar och vagga lillan som har haft så ont i magen pga den jäkla förstoppningen som aldrig försvinner…
Jag tycker så extremt synd om henne men barnmorskan verkar inte så uppstressad över det utan säger bara att vi ska massera, bada, vagga osv. Så vi får väl hoppas att det ska hjälpa.

Julklapparna tog iallafall sjuuukt långtid att slå in men nu är det äntligen klart!
Det ser jätte mycket ut och ja det är det, men till mugg försvar så är det mesta till två olika julklappsspel ett hemma hos oss och ett hemma hos min pappa, sen är det typ ett paket vardera till familjemedlemmar och sedan har barn runt omkring oss några paket med.
Lunabelle får tre paket och det är egentligen bara kläder i större storlekar som hon kan växa i sen.
Och en jätte fin morgonrock! Men den är i sto 74/80 så den har hon ju också att växa i.
Detta är alltså saker vi hade köpt annars med men vi slog in dom som julklappar så hon får något iallafall.
Jocke får ett paket i år men det är något han vill ha så det är inget onödigt iallafall.
Mina två guddöttrar har några paket var med 🙂

Brukar ni köpa paket som folk verkligen behöver eller något roligt bara ?

 

Comments 2
  • ToT

    Jag älskar att köpa presenter till mina barn. I år var vi ganska få så jag var lite manisk i mitt köpande. Dom fick allt dom hade önskat sig och mycket mer därtill. Dom är inte bortskämda mer än på just julafton. Dom skulle vara nöjda med varsitt paket men jag har alltid varit en sån som haft typ 40 paket var till ungarna. Nu får jag säkert skit av många men det är jag och mitt rätta. Den som bara ger 1 paket ger sitt rätta och låt oss bara acceptera att vi är olika. Jag verkligen älskar att ge bort presenter och var jag miljonär hade jag nog köpt ännu mer. Finns inget bättre här i livet än att få ge. Själv är jag inte så förtjust i att få. Bara det jag önskar och det är typ 2 saker varje år. Om jag ens kommer på det. Hade jag varit snubben som äger microsoft hade jag handlat så jag kunde stå och dela ut paket på stan. Så underbart fantastiskt det är att få ge.

    Reply

  • Jenny

    Testa mjölkfritt och ge lactulos varje dag om det inte ger sig… min dotter var så förstoppad men det hjälpte det ovannämda…kram

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *