Rasmus rackarunge

Vi brukar sitta och lyssna på barnlåtar på Youtube och sjunga för Lunabelle för det verkar hon uppskatta och då finns det en låt som jag blir så JÄVLA arg över rent ut sagt.
Den heter Rackarungen Rasmus och det är nog den sjukaste barnvideon jag någonsin sett.
Han rycker fjädrar från en levande höna, knyter fast ett rep i svansen på en katt och kastar ner den från en balkong och försöker dränka en hund i ett barkar ???
Och så sjunger dom att han skrattar och ångrar inget allt… FY!!

HUR kan ens denna video finnas i spellistorna bland barnsånger och vad tänkte dom inblandade personerna med?? Den är på svenska dessutom och svenskar brukar ju tona ner allt nu för tiden.
Men detta är verkligen grovt och den där Rasmus är ju psyksjuk!

Så jag ber er föräldrar som har barn som brukar vara inne på youtube, att blocka denna video så dom slipper att se den!

Comments 5
 • emma

  Har en två åring som tittar på en spellista där den e med. Hatar verkligen den sången och trycker alltid förbi. Den e ju hemsk

  Reply

 • Nathalie

  Ush vilken hemsk låt men har ni provat Astrid Lindgrens låtar dem brukar dem flesta uppskatta

  Reply

 • A

  Vi blev lika chockade när dottern var yngre och började titta på barnvisor, vi har anmält den massor med gånger men det händer inget.

  Reply

 • Nina

  PRECIS VAD JAG KÄNNER OCKSÅ!! Vilken jävla f*tt unge hatar honom! Hur kan man göra en sån låt?!? HATAR DEN!!

  Reply

 • Camilla

  Alltså den är verkligen helt sinnessjuk! Jag har också anmält den, men nej det händer ingenting. Jag kan inte förstå att den kan få vara kvar ☹
  Hoppas ni får ett gott nytt år och att Jocke blir att må bättre snart! Är själv sjukskriven för nån slags utmattningsdepression. Gått tre och ett halvt år nu och har väldigt svårt att se hur jag ska komma vidare i livet ☹ Fått atypisk autism och bipolär diagnos under mina turer med psyk dom senaste åren. Vill bara vara normal och ha ett vanligt jobb men det verkar inte gå.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *