Fira jul hos pappa

Idag har vi vart och firat jul hos pappa. Lunabelles första julfirande.
Vi spelade julklappsspelet och umgicks och käkade gott, hur mysigt som helst!
Pappa satt mest och pratade med Lunabelle och gjorde aminer och hade sig och vid ett tillfälle så smälte mitt hjärta rejält och det var när pappa lite lågt säger ”Tänk om ni hade bott i Mjölby…” till Lunisen. Det kanske inte låter så gulligt för er men för mig kunde han inte sagt nått finare för där fick jag verkligen bekräftat att hon betyder så EXTREEEMT mycket för honom och att han vill ha henne i närheten hela tiden. Så fint sagt men tyvärr så kommer vi aldrig att flytta dit men där emot så kommer vi att hälsa på så ofta vi kan. Vi ska dit redan nästa vecka faktiskt.
Det är viktigt för mig att hon lär känna sin morfar <3

Lunisen fick en STOOR kanin i julklapp av Morfar och låtsas Mormor!

Comments 4
 • Nathalie

  Så fint med 3 generationer på er på min sambos sida hade han 4 generationer så det ska bli kul och se i framtiden om ni kommer upp i 4 generationer också

  Reply

  • mrslundell Post author

   Tack så mycket! Jag har en bild med fyra generationer med men vill inte lägga upp den så här öppet in för så många, min familj har ju inte valt att vara offentliga, så jag vet inte hur dom hade stått till det tyvärr. Men den är väldigt fin! 😀

   Reply

 • Adriana

  Va lik hon är din pappa 🙂

  Reply

 • Maria

  Ni är fina föräldrar och jag har precis läst reportaget i Expessen. Som mamma och fru blir jag beklämd över det hat ni får utstå. Min dotter tittar på er youtubekanal och därmed även jag 🙂 Att ni lyckats hålla kärleken vid liv i det klimat ni lever i är inget annat än beundransvärt. Jag vill, som motvikt till näthat, skicka er min kärlek och respekt. Gott nytt år och njut av tiden med lillan. Vänta en vecka så är hon 10 år. Så fort går det! Kämpa på och skit i alla haters! Ni är riktigt bra och ni utvecklas hela tiden vilket är långt mer än vad många människor gör 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *