Årsmöte

Idag är en sån där planeringsdag där vi planerar inför nya året, vad vi vill uppnå i bolaget och vad vi vill ha för nya projekt.
Många av er har tipsat om att Jocke ska sluta jobba helt nu när han mår som han gör men han fungerar inte riktigt så då han skulle må ännu sämre av det. Det han behöver är att bli av med det som tynger ner honom och suger energi och göra mer av det som ger energi.
Och på så sätt tror jag verkligen att denna dag fick honom att få mer energi och se 2019 som ett ljust år. Vi har såå mycket planer och projekt framför oss nu 2019 och detta kommer att bli så himla roligt!

HEJA 2019!!

Comment 01
  • Mrs R

    Smörj med vichyvatten 😊 fick tipset av min svärmor för många år sen och det funkar! Väldigt skonsamt dessutom. Men vid osäkerhet kontakta bvc eller gör som magkänslan säger. Det brukar funka, ni känner ändå ert barn bäst.

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *