Nyårsafton

Vilket år det har vart för oss! Jag har aldrig mått så dåligt som jag gjort detta år och jag har heller aldrig mått så bra som 2018. Vilken berg-och-dalbana.
Men det mest fantastiska var ju så klart att fi efter 5 års tid äntligen blev gravida och MÅÅÅNGA månader sedan fick träffa vårt älskade mirakel Lunabelle Lily Mary-Jane Lundell.

Jag hoppas verkligen att alla får uppleva det magiska att bli förälder.
Det är väldigt krävande men wow så magiskt och så mycket kärlek och känslor.
Jag skulle inte byta ut det mot något. Inte ens när det är som värst och man känner sig otillräcklig.

Idag så är vi bara hemma och har myskläder på oss och tittar på film och äter gott.
Bara vi tre, min underbara familj!

Hoppas att ni har haft ett bra år och att ni ser fram emot 2019!
Vad var det bästa med 2018? 😀

Comments 10
 • Emma

  Detsamma till er 😘.
  Det bästa med 2018, är att ni äntligen har fått en dotter 😍.

  Reply

 • Micaela

  Våran lilla Bosse som kom till oss i oktober

  Reply

 • Nathalie

  Det bästa måste ha varit som dig när man blev gravid för första gången och fick en efterlängtad dotter som är 1 månad äldre än din fast den extrema varma sommaren som man tog sig igenom jag hoppas att 2019 blir ett lika bra år eller ett bättre

  Reply

 • Carro92

  Det bästa med 2018 är alltid ny fsmomjemdlem. Jag skaffade min nu 1 åriga vovve i januari så den äldsta vovven fick ett syskon , och en ny vän fann jag under april månad 🙂

  Reply

 • Linda

  Hej❤️Vissa bebisar kräker mer av ersättningen. Du får nog köpa en annan napp kan hända att det går för fort sen minns ej vad det heter men anledningen till att de kräker så mkt e något i magen som på bebisar inte växt ihopa än o det gör att det kommer upp. Sen ge henne ej för ofta om hon inte äter så e hon helt enkelt inte hungrig. Då e det bättre o tex vänta en timme extra tills nästa mål. Min dotter kräkte jätte mkt och då sa BVC att jag inte ska ge för ofta. Men er dotter hade torsk så kan vara därför med hon inte vill äta det iretterar i munnen o då vill de inte äta i heller. Rådgör med BVC kram ❤️❤️❤️

  Reply

 • Lilli

  Hej! Tänkte ge lite tips till dig.
  När min son hade problem med torsk så blandade jag en koksaltslösning. 1 dl vatten och 1 tsk salt. Tog tops och ”penslade” runt i munnen. Före och efter amning. Gjorde ny lösning varje dag. Efter 1 mån. så försvann torsken. Har också läst att det kan göra ont av torsken när dom ska äta.

  När Lunabelle är förkyld kan jag rekommendera näsfrida + physiomer baby mist + vicks baby rub.
  Några nätter kokade jag vatten + lökbitar i kastrull och satte brevid/under sängen. Matlusten brukar vara nedsatt också.
  Det är vanligt efter en förkylning att dom får öroninflammation. Krya på er!

  Reply

 • Sanna

  Jag och min pojkvän blev gravida och blev föräldrar dagen innan er faktiskt är de totalt bästa, sen 1 januari så friade min pojkvän till mig så bra start på de nya året också 🙂

  Reply

 • Tilda Eriksson

  Hej Jonna

  Jag har haft värdens bästa år!
  Men det bästa var nog sommaren!

  Puss och kram

  Reply

 • Mikaela Johansson

  Det bästa med 2018 är att min son kom 11/8-18 <3

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *