vår första resa

Vi håller just nu på att planera vår första resa ihop med Lunabelle. Vi har fått ett godkännande av hennes barnmorska och hon hinner få de flesta sprutor men barnmorskan sa att det inte är någon fara med dom hon inte hinner få då vi inte ska till något risk-ställe.
Vi vet inte fullt ut vart vi ska än eller om det blir flyg eller husbil, det får vi se.
Men vi blir ett jäkla gäng som ska åka och det ska bli så himla roligt!

Jag är så peppad på att få se Lunabelle i sommarkläder, bara i pooler och åka på utflykter.
Jag vill bara packa nu nu nu och åka iväg. Men först kanske vi ska bestämma oss för vart vi ska åka haha! Det blir nått familjevänligt typiskt semester-ställe iallafall och inte värdens upplevelse-resa utan detta är bara för att komma iväg och för att få tillbaka energin och att försöka få Jocke på fötter igen.

Nu vill jag veta vad jag absolut inte får glömma att ta med mig till Lunabelle!
Självklart fattar jag att jag behöver ha med mig mat, kläder, reseapotek och blöjor, men har ni nått man inte tänker på direkt som bara måste med för att underlätta? 🙂

mileage signpost on key west florida beach, focus on signpost

Comments 4
 • Nathalie

  Solkräm och solhatt bebisar får absolut inte vistas i solen utan en solhatt pga fontanellen

  Reply

 • Jenny

  Jag har iofs 4 barn och man lär sig med åren vad som är viktigt att packa med. Med ett sånt litet barn som ni har kanske de kan va skönt o ha med bärselen för de kan va trångt o klumpigt med vagn på vissa ställen, eller iaf ha en lätt liten vagn. Solskyddsfaktor och uv badkläder samt solhatt är också något som är väldigt bra att ha med! Inför våran senaste utlandsresa packade jag efter vad som kunde va knöligt att få tag på dit vi skulle, så det blev det nödvändigaste som reseapotek, solkräm mm! Kläder köpte vi en del på plats just för smidigheten med att inte ta med för mycket hemifrån! Förresten, jag läste nånstans att vissa resebolag eller resmål har så man kan förbeställa paket med blöjor o allt, kanske värt att kolla upp? Vart ni än landar så njut 😃 kramar från grannkommunen!

  Reply

 • Tina

  Hej.
  Vad roligt med resa. Vi har rest en del med våra barn, nu senast till Thailand. Dit borde ni åka någon gång, jag själv är likt Jocke (om jag förstått det rätt) livrädd för kryp/djur som är farliga, men Thailand kändes mindre läskigt än Australien och Mexico. Och jag såg inga spindlar, inga ormar, inga konstiga djur i vattnet, inga fallande kokosnötter eller liknande. ..och kan åka dit imorgon igen.
  Nu blir det Cypern i sommar, det ska vara fint! Hoppas ni finner en bra resa.

  Men ett tips för er, köp en fläkt att sätta fast på vagnen, för då får er flicka bra fläkt när hon ska sova i värmen så det inte blir så svettigt.
  Vätskeersättning. Är väl det 🙂

  Reply

 • Irina Martínez Gómez

  Heej. Jag kan verkligen rekommendera er att resa till Kuba. Det är sjukt fint och familjevänligt. Finns så mååånga fina stränder och platser. Jag själv är därifrån och kan rekommendera olika ställen i kuba💕💕💖💖 fina lunisen och ni kommer älska det

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *