Bebissugen igen

Jag blir så extremt bebissugen av min egen bebis!
Det känns som att hon växer allt för snabbt och snart inte alls är en bebis längre.
Hur kan allt ha gått så fort??
Självklart är det helt underbart att få se allt hon lär sig och hon utvecklas allt mer för varje dag som går men wow, det skulle inte skada att ha en till liten sötnos snart.
Men samtidigt så vill man ju lägga allt fokus på Lunabelle och lära känna henne till 100% och inte må skit i en graviditet undertiden.

Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar att vara gravid.
OM man räknar bort slutet på graviditeten. Den var HEMSK!

Comments 4
 • Linda

  Man blir ofta sugen på flera bebisar det blir som ett beroende 😂😂
  2 barn är ganska kämpigt men samtidigt så vänjer man sig fort. Jag tycker personligen det är bra att Ha syskon som är 1-2 år i mellan för då har de någon o leka med hemma om de är jämn gammal. Sen så hade du kämpigt och bli gravid med Lunis så med tanke på den tiden det tog så kanske det är bra och börja gå på kontroller igen osv. Men jag tror du kommer bli gravid lättare nu på egen väg och slipper det kämpiga. Oavsett vilket så är du helt klart en underbar mamma så dina barn kommer avguda dig ❤️❤️❤️ Kram

  Reply

 • Jessica Jonsson

  Vart kommer silver vasen i bakgrunden på gravidmage bilden ifrån??? Letat som en tok efter liknade vas men inte hittat 😍😍😍 Du är så bäst Jonna! Älskar läsa din blogg och se era videos ❤️

  Reply

 • Emma Nilsson

  ÄNTLIGEN!!! Trodde bara det var jag som är så konstig. Haha! Har tre flickor, den minsta är 8,5mån och jag längtar och önskar efter ännu en liten människa. De kör slut på mig, bokstavligt 😂 Men jag vill och önskar fler små mini människor i mitt liv 😍 Ska bara få sambon med på samma plan 😅😂

  Reply

 • Emma

  Jag har 2 kusiner som har bebisar, jag blir bebis sugen Varje gång, jag har fått hålla i dem 😘😘😘

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *