Duktiga Lunisen!

Vår tjej sover ju i sin egen säng, men det som gjort att hon sover tryggt där är att hon har filtar som luktar mig och Jocke och att hon sovit i sitt babynest där.
Nu håller hon dock på att bli för lång för babynestet så vi testade inatt att ta bort den så att hon bara sov på madrassen.
Vi trodde att första natten så skulle bli kämpig som tusan men wow, hon somnade snabbare än innan och sov dessutom där hela natten!!
Annars brukar hon någonstans vid 6-7 vilja lägga sig vid mig och Jocke men nej inte denna gång.
Nu fick vi väcka henne vid 11 i sin egna säng. Så duktig!!

Nu hoppas vi bara att detta inte var någon engångsgrej utan att det håller i sig.
HEJA LUNISEN!!

Comments 2
 • MY

  Ett tips istället för det där med babynest är en sovorm. Jag har själv inte haft det till min son men min systerdotter fick en av mig, hon hade det när hon blev för stor för sitt babynest. Det är typ samma känsla för dem, trångt och ombonat eller vad man ska säga.
  Sen när dem inte använder den längre är den fin att ha i sängen som den är! 🙂
  Googla isf bara på sovormar, finns många som syr! =)
  OBS! Jag vet hur ”känsligt” det kan vara med tips till sitt barn. Detta är dock bara ett allmäntips, =) Kram My

  Reply

  • mrslundell Post author

   Ja sånna har jag faktiskt sett massor ha i sina spjälsängar men jag har trott mer att det vart som ett gosedjur men nu när du säger det så fungerar det ju precis lika dant som ett babynest, tack för tipset det ska jag genast kolla på! 😀

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *