Snygga VS sköna underkläder?

Hur viktigt tycker ni att det egentligen är med snygga underkläder?
Vad prioriterar ni, snyggt eller bekvämt?
Det är sällan man hittar underkläder som är både sköna och super snygga så vad hade ni helst valt av det?
Förr valde jag helt klart snygga underkläder framför bekväma.
Men under graviditeten så var bekvämt min högsta prio på vad jag än hade på mig för kläder.
Trosorna fick inte ”korva ihop sig” skava eller sitta åt.
Och bh-arna fick absolut inte ha några byglar eller vara gjorda i spets då det skavde.

Nu efter graviditeten så har jag köpt lite snygga underkläder för att jag vill känna mig lite fin och sexig, ja ni mammor kan förmodligen relatera till det iallafall.
Visst trosorna jag köpte är jätte fina och får mig att känna mig lite snyggare men mina bh-ar med byglar är rena rama PAIN!!
Usch så obekvämt! Men det är ärligt talat inte så snyggt att gå runt i amningsbh.
Sport-bh kan man absolut ha men jag har inte hittat någon skön.
Och bygelbhar med stl ”S, M och L” är kört för omkretsen passar inte min cupa.

VART hittar man sköna bh-ar med byglar?

Comments 12
 • Vickie

  Jag är så sjukt bekväm av mig, även fast jag inte har varit gravid eller har barn.
  Jag har köpt supersköna trosor på lindex seamless heter de. Såååå bekvämt!

  Men det där med bh är mycket svårare… så har inga bra tips. Tycker det är så obekvämt med bygelbh men det borde ju finnas bättre alternativ..

  Reply

 • Veronica

  En väldigt bra hemsida anser jag för BH och fina underkläder. https://www.hunkemoller.se/se_sv/

  Reply

 • Anna

  Tips på BH märket ”Ella M” på Lindex, de är mjuka och de enda jag kan ha efter att ha fött barn, de är snygga också!

  Reply

 • Emma

  Jag tycker nylon trosor är himla sköna 😄😄

  Reply

 • Lina

  Köp bh:ar från brastop, figleaves eller pour moi.

  Reply

 • Ronja

  Jag har köpt balconette-bh på Lindex som jag gillar mycket. Har en stor kupa och dem blev större efter graviditet+amning. Men Lindex har stora kupstorlekar på sina bh-ar. Snygga är dem också. Nu Linns jag inte vad min modell hette, men jag tipsar i alla fall att besöka en Lindéxbutik och be om hjälp!

  Reply

 • Vicky

  Jag köpte nyss nya bygel bhar på cubus, väldigt sköna 👍

  Reply

 • Sofi

  Jag tror att du som har lite större bh-storlek skulle behöva gå till en riktigt bra underklädesaffär och få hjälp att mäta och måtta ut en bh som sitter perfekt. Alla mina kompisar med lite större bröst handlar bara på ”specialbutiker”, de skulle aldrig få för sig att köpa bh någon annanstans.

  Reply

 • Mikaela

  Jag tycker att man hittar de skönaste bh:armna på triumph. Så kika där om du inte redan gjort det.

  Reply

 • Titti

  Så kul att läsa din blogg! Precis hittat hit och scrollar nu igenom så långt jag orkar 😍 jättekul att få lära känna dig mer och se vem du är bakom kameran. Vi är i samma ålder så det är väldigt spännande att kunna relatera till dig ganska mycket, men ändå inte då ni är offentliga, köpt hus och skaffat barn medans jag pluggar och längtar sönder efter barn😫😍
  Men ja! Jag håller med om trosorna 😱 så himla svårt! Alla snygga trosor jag har är i syntet, men börjat tycka att det är obekvämt och instängt. Vill gärna ha bomullstrosor. Dock är det väldigt svårt att hitta snygga bomullstrosor 🤔För bra BHar så rekommenderar jag change. Och hör och häpna Cubus. Dem har speciellt en bh som är den skönaste jag har. Helt i bomull (eller liknade material) den är så mjuk och har bygel men inget som känns 😍🥳
  Kommenterar aldrig för jag typ skäms och känner mig för gammal men vill bara säga tack för din blogg och fortsätt skriv. Om du fortfarande läser så var gravid pranket kul, har gjort samma. Hoppas han kommit i tankar att skaffa barn tidigare än vad han ville innan 😉

  Reply

 • Kewe

  Jag skulle rekommendera dig att kika på Twilfit eller Triumph butiker ifall ni har de där nere, själv bor jag i norra delen av landet. Jag tycker också det är svårt med bekväma bh:ar och kastar alltid av mig den så fort jag inte jobbar, använder mycket bygellöst men de ger så dåligt stöd och ser inte så charmigt ut heller.

  Reply

 • Lina

  https://glammom.se/amningsbhar/
  Där finns snygga och sköna amningsBH.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *