Det blev Dubai!

Då har vi nu äntligen bokat vår första semester med Lunabelle.
Vi kommer åka ett stort gäng så som vi gjorde till Egypten för två år sedan.
Att hitta ett land som alla vill till är då inte det enklaste kan jag säga.
Och därför har det tagit en jäkla tid att boka denna resa.

Denna gång fick det bli Dubai som vi drar till. Jag är väl inte helt nöjd med det resemålet egentligen då jag hellre velat åka till ett lite svalare ställe och typ en charter då jag mest vill ligga och slappa och bada utan att känna press att jag måste hitta på saker för att resan ska vara värd nått. Men eftersom att vi dröjde så länge med att boka resan så fanns det tillslut inga biljetter så alla kunde åka samma flyg så då valde vi Dubai istället.

Det ska så klart bli jätte roligt och häftigt att åka dit då jag aldrig vart där tidigare men jag hade inte heller blivit ledsen om det blivit nått annat ställe.
Men det som spelar större roll är att vi är ett väldigt trevligt gäng som åker och det ska verkligen bli jätte roligt!

Så vad får vi inte missa att göra på denna resa? 🙂

Comments 2
 • Malin

  Hej!
  Ni får inte missa att gå ut och äta (på kvällen) i madinat. Känns som man klivit in i aladins värld där!
  Sen om ni har en heldag över så rekommenderar jag er verkligen till att åka till Schejk Zayed-moskén i Abu Dhabi. Häftigaste stället jag varit på!

  Ska ni sola och bada så tycker jag att ni ska åka till Kite beach istället på jumeirah beach då den oftast är full av turister medans kite beach är MYCKET lugnare. Har dock inte lika mycket lunchrestauranger men finns så man klarar sig.

  Har bott där i 6 månader så vill tro att jag kan Dubai rätt bra ☺️

  Reply

 • Econello.com

  Vad kul! Jag kan starkt rekommendera Atlantis Aquaventure Waterpark!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *