mina läppar, Botox mot migrän

Jag må ha stor näsa, olika stora ögon, finnar, utslag på benen, ankfötter, ”plufsig” kropp och världens överbett men inget av det stör jag mig lika mycket på som mina läppar.
Jag har haft sådan sjuk komplex för mina läppar då mina nerver på ena sidan inte existerar efter ett misslyckat piercingförsök i tonåren. Därför har mina läppar sedan dess vart SJUKT snea och jag har därför bara kunnat ”prata” med ena sidan av läppen.
Jag har gått på några behandlingar hos @ahclinic och nu är dom ÄNTLIGEN raka igen.

Ingen är lyckligare än jag! Detta betyder verkligen mycket för mig då jag filmar mig själv dagligen i mitt jobb och tvingas då att både se mig själv och visa mig för andra.

 

Undertiden jag gått till underbara Aieh så har vi hunnit prata om allt mellan hinnel och jord och hon berättade att det hade vart inne några tjejer och tagit BOTOX mot migrän??
Jag hade ingen aning om att det ens funkade och genast kom jag på att min mamma lidit av just migrän HELA mitt liv och lite till. Det har gjort att många viktiga möten och planeringar gått i kras för att hon istället har behövt låsa in sig i ett mörkt rum ihop med en spyhink.
Det har varit väldigt jobbigt för både henne och för vår familj då det drabbat oss alla och att man inte riktigt vet när det kommer och så klart så gör det ont i hela min kropp att se mamma må så dåligt.

Aieh ville att mamma skulle testa att göra denna botoxbehandling mot migrän. Sagt och gjort och nu kan hon till och med vrida sitt huvud åt båda sidorna vilket hon haft problem med tidigare.
Hon beskriver sig själv som en ny människa. Dock så har det ju inte gått så där jätte långtid än så om migränen försvunnit helt eller om den bara känns mindre vet vi inte än då mamma inte känt av någon huvudvärk alls sedan behandlingen. Så det verkar ju helt underbar än så länge!! 😀

Jag är så otroligt glad för både min och mammas skull!
Äntligen har jag hittat rätt klinik, AH clinic <3

Comments 4
 • Sandra Augustsson

  Aieh är helt klart grym! Varit hos henne flera ggr.. Funderar själv på att prova botox då jag gnisslar tänder, låter ju lovande om det verkar ha funkat så bra på din mammas migrän 🙂 Kram från värmland!

  Reply

 • Malin

  Får man göra filers trots amning? Till mig blev det tvärnej nämligen

  Reply

 • Edina

  Hej Jonna tänkte fråga hur mycket du la in? Och vad är skillnaden mellan Botox och filler
  I läppar och även fråga dig har du både fillers o Botox i läpparna eller bara Botox.. följer er väldigt mycket.. hoppas att allt löser sig med allt som händer just nu.. hälsa söta lunabell 😍

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *