Börjar bli sjuk igen…

Nu har jag gått och varit frusen ett par dagar och i morse så vaknade jag och hade ont i vänstra örat så nu kommer väl en förkylning eller nått liknande eftersom att jag har så dåligt immunförsvar så lyckas jag ju alltid bli sjuk.

Ett bra tips jag kan ge mig själv är ju att börja använda strumpor, det kanske hjälper lite iallafall.
Men strumpor är ju så sjuuukt obekvämt!!! Jag hatar strumpor.

Vi får se om Jocke och lillan lyckas hålla sig borta från att bli sjuka denna gång.
Men tyvärr så brukar vi alla tre åka på det samtidigt…

Har ni lyckats hålla er undan från att bli sjuka denna vinter?

Comments 2
  • Mikaela

    Jag har haft ont i halsen ett par ggr och lite förkylningar på hela familjen förutom våran 3månaders tjej. Hon har klarat sig ifrån allt.

    Reply

  • S :)

    Jag skulle vilja sticka ett par sköna sockor åt till dig! Jag avskyr också strumpor.. snurrar bara runt på foten så hälen hamnar ovanpå foten.. usch! 😤 Men mina tunna sockor sitter som en smäck på fötterna! Tjoa till om du vill att jag stickar ett par åt dig!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *