Soffhäng

Idag blir det soffan och film för hela slanten! Eller ja lite jobb blir det. Det är faktiskt det som är så skönt med mitt arbete att jag oftast kan jobba vart som helst och att när jag känner mig lite sjuk eller nere så kan jag jobba ändå fast med lite mindre ansträngande saker.

Sedan igår morse så har Lunisen nyst en hel del och varit väldigt ledsen så jag tror faktiskt inte att hon och Jocke kommer undan denna förkylning dom heller. Men vi får hoppas att den går över snabbt för i helgen ska vi nämligen ut på äventyr. Vi ska till Sälen där Jocke har spelning och då tänkte vi att vi kan passa på att göra en familjeutflykt och stanna där några dagar extra.
Det bli första gången som vi alla åker iväg för att sova borta så det ska bli väldigt spännande!
Hittills har ju Lunisen bara sovit hos sin mormor. En gång med mig och en gång själv.
Båda gångerna gick toppen så vi får se hur denna gång blir.

Jag hoppas iallafall att Lunabelle är vaken när Jocke ska spela så vi kan vara där och kolla på honom, hon ska ju ha med sig sina fina hörselkåpor. Och står man på scenen eller på sidan av scenen så låter det inte ens i närheten av lika högt som i publiken eftersom att alla högtalare är vända däråt.
Så hon kommer säkert till och med sova sig igenom hela konserten haha!
Det var faktiskt ifrån RIX FM turnen som någon hade med sig en bebis på scenen och den hade sånna där hörselkåpor och sov som en stock haha, jag tyckte att det var så gulligt.
Och det är klart att Lunisen ska vara med pappa på turné! 😀

Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *