Inovi Cocoon Resesäng – HISS

Nu kommer ett HISS/DISS inlägg igen och detta inlägg är lite speciellt för jag tänkte faktiskt först skriva det som DISS/Onödigt köp men har helt och hållet ångrat mig efter första natten här i Sälen.

Detta är alltså en liten resesäng och kan bara användas när barnet är litet så det är ingenting för en ettåring. Och det är väl det som egentligen är den enda nackdelen jag kommer på. Att man inte kan ha den lika länge som en stor resesäng och det var därför jag tänkte skriva den som ett onödigt köp.

MEN jag har funderat lite och jag vill nog ha med den till Dubai för att kunna ha henne bredvid vår säng och för att den lätt går att flytta om det är så. Och även ha med sig ut om man vill.
Men jag vill inte släpa med den till Dubai om hon inte vill ligga i den osv.
Så den fick följa med på vår resa till Sälen för ett test. Och till och börja med så kan jag ju hylla den för dess smidighet. Man får till en liten väska och den är inte alls tung så den får plats överallt och man kan ha den på axeln samtidigt som man bär barn utan problem.
Och dessutom går den som handbagage på flyget så det är ju ett plus!

Den var superlätt att både sätta upp och fälla ner och Lunisen somnade DIREKT i den trots att hon sov hela bilresan upp till Sälen!!!
För att hon skulle känna sig trygg i att sova på ett nytt ställe och i en ny säng så hade vi med oss täcke och filtar hemifrån som jag och Lunisen sovit med i några dagar innan resan.
Hon vaknade bara en enda gång under natten eller ja om det ens räknas som att hon vaknade.
Hon blundade och gnydde lite och då fick hon mat och sedan tog jag tag i kanten på sängen och vaggade den lite lätt så somnade hon direkt.
Eftersom att sängen är mjuk och inte stel och fast så behövs det knappt någon kraft alls för att få den att vaggas. Skönt för både bebis och förälder. 😉

Denna säng får absolut följa med till Dubai!

Comments 6
 • Sandra

  eftersom du inte kan använda den på flyget så kvittar det att du har den som handbagage. Sen så har dom på hotellet en spjälsäng som duger gott och väl om ni inte är på ett skit hotell. Förstår faktiskt inte varför du ska göra världens grej av allt lilla Jonna Lundell. Lunabelle överlever

  Reply

  • mrslundell Post author

   Oj , här förminskar man folk genom att skriva ”lilla” Jonna Lundell xD
   Då ska jag förklara för dig varför vi tar med denna om du missade det i inlägget, vi kan då ha den bredvid vår säng eller ställa den vart som helst i rummet samt ta med den när vi är iväg om så behövs, är ganska säker på att man inte får det men hotellets sängar haha! Varför den är jätte bra att ha som handbagage på flyget är för att vi slipper då checka in ytligare väskor då vi redan kommer att ha massor med extra väskor pga av olika saker.
   Att få det till att Lunabelle att jag skrivit att Lunabelle inte skulle överleva om hon inte använde denna säng får stå för sig men det är dom för att du redan från första stund dömt mig och verkar störa dig på mig så jag råder dig då till istället att klicka dig ur från min blogg och inte komma tillbaka till den då du förmodligen kommer att fortsätta att störa dig på mina inlägg eftersom att du till och med hittar nått att klaga på i ett HISS inlägg som bara är positivt haha!

   Och Lunabelle gillar inte stora spjälsängar för övrigt så om denna funkar bättre så låt oss använda den? Herregud haha…

   Reply

   • Sandra

    va ingen kritik.. men förstår verkligen inte varför du ska göra världens grej av allt när alla andra klarar av det. I-lands problem! Och snälla sätt ”,” för att man ska förstå vad du skriver. Jag har inga problem med dig, läser din blogg för att jag har barn själv och kan relatera mig till vissa saker men vissa saker gör du faktiskt till i-lands problem.

    Reply

    • mrslundell Post author

     och ännu en gång kör du en härskarteknik för att förminska mig genom att påpeka att jag inte skriver ”,” där du önskar.
     Hela grejen med min ”Hiss och diss-serie” här på bloggen är för att jag ska just hissa och dissa. Det är liksom det såg är hela poängen…
     Jag råder dig fortfarande starkt att inte läsa min blogg om du inte förstår mina inlägg eller varför jag skriver dom eller om du stör dig på min grammatik 😉

     Reply

    • mrslundell Post author

     Och vad är det du menar att jag inte klarar av om jag får fråga? haha

     Reply

 • Sandra W

  Hej!

  Ville bara säga som 2-barnsförälder är det tacksamt med tips, olika saker passar olika människor och alla gör vi det vi tkr funkar bäst för oss och våra barn! Det är trist att se hur man ska döma andra föräldrar som jag läser här. Alla gör vi vårt bästa för att de ska ha det bra, och för er funkade detta toppen! Det är inte fel att dela med sig.

  Så stå på dig, ta ingen mom/parentshaming.
  Ni är de bästa för er dotter som såklart känner henne och vet alla hennes och era behov som föräldrar. Lägg energin på positiva saker nu. ❤️

  Kram!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *