Spräckt trumhinna?

Min förkylning blir bara värre och värre och jag misstänker även att jag antingen fått öroninflammation eller spräckt trumhinnan. Det senaste har jag nämligen gjort två gånger och det har resulterat till att min vänstra trumhinna är extra känslig.
Varför jag misstänker att den är spräckt är för att när jag håller för näsan och ska göra tryckutjämning (om det ens heter så haha) så händer det bara nått i det högra örat men inte i mitt vänstra och det märkte jag redan i lördags.
Men nu gör det bara ondare och ondare i båda öronen så imorgon bitti blir det en tripp till vårdcentralen.

Lunabelle har klarat sig från feber efter vaccinet igår. Eller hon har lite lite högre temp än vanligt men jag vet inte om jag skulle räkna det som feber då det skiljer sig så himla lite från andra dagar.
Vilket det också kan göra lite då och då på mig med.
Men där emot så har hon vart hängig och ätit sämre idag. Ögonen har liksom bara vart halvöppna och så har hon viljat ha mycket mer närhet och mysa.
Hon har inte heller orkat ta ton när hon blir ledsen och skriker utan mer bara gnällt när hon varit ledsen. Men jag antar att det är för att hon inte haft ork till nått annat.
Och det måste jag väl ändå få säga ha varit skönt nu när jag inte heller mår så bra.
Då har vi kunnat ligga i soffan och gnälla ihop. <3

(Bilen är parkerad på bilden och hennes bilbarnstol är bredvid Jocke)

Comments 5
 • Rebecca

  Vet hur det känns det gör jätte ont! Har själv problem med mina öron ! Har indragna trumhinnor och trånga hörsel gångat så när jag blir förkyld får jag lätt öroninflammation och får gå till doktorn ! Det är viktigt att du tar nässpray så det blir lättare få ut snoret! Er kärlek till Lunabelle är så fin! Ska ni ha någon meet and great i år?

  Min dröm är att få träffa er ! Ni förstår inte hur mkt ni betyder för mig!

  Reply

 • Michaela

  Hahah älska att du förklara bilden innan mammapoliser hinner tala om hur barn inte ska åka i knä😂😂

  Reply

  • mrslundell Post author

   hahah ja men det måste man ju för dom ska ju alltid tro det värsta utan att ta reda på nått först xD
   Funderar på om jag ska skriva ”(ironi)” i mina inlägg när jag skämtar med för endel verkar inte fatta när jag gör det haha

   Reply

 • Therese Lundman

  Hoppas förkylningen blir bättre jättejobbig att vara sjuk speciellt när man har en liten. Bra att kolla öronen så du kan få penicillin!
  Vet hur de e vi har en 7månaders baby och varit sjuka till och från länge nu 🤧. Tipsar om att skölja näsan med salt vatten låter inte kul och kanske inte märkvärdigt men de e så värt tycker vi.
  Såg att ni var på jakt efter tvättmaskin vill tipsa om Samsungs både vanlig och kombinerad tvätt torktumlare. Vi har vitvaror från dem och e super nöjda vill ha alla vitvaror från dem 👌❤️.
  Ni är helt underbara att följa på tuben och gör ett fantastiskt jobb! ❤️❤️❤️

  Reply

 • Lillan

  Hade något konstigt i ena örat själv för två v sen. Läkarna såg inget när de kollade. Men när jag höll för näsan och blåste kom det typ varm luft ut och höll i sig nästan två veckor. Obehagligt. Men nu är det som vanligt igen.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *