Bianca Ingrossos nya lya

Såg att Bianca Ingrosso köpt en ny stor härlig lägenhet i Stockholm som såg jätte fin ut på bilderna. Jag är superglad för hennes skull och hoppas att hon kommer att trivas bra. Men det var VÄÄÄLDIGT många andra som inte hoppades det i kommentarer på en artikel om detta på Facebook. Det är helt sjukt vad sviniga, elaka och bittra VUXNA människor är på Facebook när det kommer till att andra lyckas med något i livet. Tex dom som skriver ”vem brys sig?” Så fort tidningen har vart att skriva något om en offentlig person. Ja uppenbarligen DU??
För vem skriver ens det på artiklar som inte passar än i smaken? Haha!

Jag är inte speciellt intresserad av sport men det skulle aldrig falla mig in att skriva nått sånt på sånna artiklar ändå, jag scrollar väl för fan vidare tills jag tycker att det kommer en artikel och nyhet som jag faktiskt är intresserad av? Haha för mig är det så jävla lost och tappat att folk ens orkar skriva så. Vem tar sig ens TID att skriva så om man nu inte bryr sig?

Sen kommer vi till dom absolut bittraste människorna som skriver ”inte ett dugg avundsjuk, skaffa dig ett riktigt jobb istället!” På riktigt, lever du på stenåldern eller? Är en bil eller buss inte ett ”riktigt” sätt att ta sig fram med eller? För det har ju inte alltid funnits…

VAKNA, VÄRLDEN OCH SAMHÄLLET UTVECKLAS!!

Facebook där du sitter och är bitter och avundsjuk på andras liv, har inte heller alltid funnits, just so you know.
Och internet var ju bara en fluga. 😉

Jag ska iallafall ge dom som ständigt skriver dessa kommentarer ett tips, är du bitter på att Bianca eller någon annan tjänar mer pengar än du, BYT jobb till ett bättre betalt eller jobba mer?
Jag kan ju GARANTERA att Bianca jobbar mer på 3 dagar än vad dom gör på en vecka så varför skulle hon då inte tjäna några pengar? Och hon betalar förmodligen lika mycket skatt om året som DU gör på fem år. Men att hon bidrar med skatt till samhället är ju jätte dumt..?
Sen är väl ett ”riktigt jobb” ändå ett jobb där man tjänar pengar och skattar?
Eller är bara gruvjobb riktiga jobb?
Häng med i utveckligen snälla någon.

Och att detta oftast är folk i 40-60 års åldern skrämmer mig fan ännu mer. Vem har så mycket hat på någon i 20 års åldern som lyckats i sitt liv??

Jag skäms på riktigt för att vara svensk när jag ser så många bittra svenskar som ska klandra ner på andras liv och lägga spydiga kommentarer när andra lyckas. Varför kan inte vi svenskar vara som i andra länder och glädjas av andras framgång??

Comments 6
 • Linda

  Ja klart det bara är avendsjuka tyvärr är de mest kvinnor som hatar oxå.
  Och det tycker jag är ganska pinsamt för man ska stöta varandra tycker jag. Men tyvärr ser många ner på människor som är födda efter 1995 för de anser de är bortskämda. Dock anser jag inte det men man hör snacket. Jag tycker det är bra för Bianca och andra människor som lyckas i sitt liv. Det e ju en del av livet man jobbar så då har man faktiskt rätt och köpa det man vill ha. Förmodligen de som lägger hat sitter antagligen hemma hela dagarna och måste hata för att de ska må bra en stund. Tragiskt tycker jag… samma de som slog sönder ert fönster på liven det är ren avendsjuka att människor gör så. Jag höll på avlida när jag såg det, tänkte bara vad som pågår i människors huvud. Helt otroligt. Speciellt när ett oskyldigt barn drabbas. Hoppas Jocke får upp mer kameror snart där ute. Stor kram till er ❤️❤️❤️

  Reply

 • Veronica

  Extremt bra skrivet Jonna. Jag skäms över att det är mina jämnåriga och äldre och yngre medmänniskor (jag är 48) skriver de kommentarer de gör, det borde på riktigt vara pinsamt även för dem.
  Du och Jocke och Bianca är några influencers som är en stor inspirationskälla även för mig som snart är 50 år 👍🏻🙂❤

  Reply

 • Blubb

  Det är bra för Sverige att det finns rika människor som årligen drar in mer skatt än medelsvensson. Alla som arbetar är ju dock med och bidrar. Man är väl inte sämre bara för att man drar in mindre? Sedan skulle inte samhället gå runt överhuvudtaget om det inte vore för alla människor som dagligen kliver upp och går till tråkiga ”dåligt avlönade” 8-16 jobb. Tror inte dessa människor blir mindre bittra och avundsjuka av att få höra att Bianca Ingrosso minsann och säkerligen drar in fem gånger så mycket skatt som dom gör årligen. Dom flesta jobbar väl dessutom 40h/vecka, men 40h gör alltså Bianca på 3 dagar? Duktig 😛 Ställer mig absolut inte bakom alla bittra människors uttalanden, men sanningen är att det är få förunnat att framgångsrikt kunna jobba med Youtube och liknande.

  Själv är jag inte ett dugg avundsjuk, trots att jag bor i en sketen och ful 2a på 55kvm 😀 Grattis till lägenhetsköpet Bianca.

  Reply

 • Dr dre

  Vilka andra länder? Nuflrtiden så bryr sig bara folk om sig själva… därför lägger de upp bilder på t.ex insta. Bu säger jag att inte alla är så men det finn ju inget land där alla bryr sig om alla tyvärr du gör ett jätte bra jobb och är så positiv mot andra. Fortsätt med det😁👍 så kan vi ksk en dag all sprida glädje på denna jord//dre

  Reply

 • E

  All respekt till dig för att du skriver såhär. Du är en grym förebild! Tycker verkligen det är toppenbra att uppmuntra till att hylla andra personer och att slänga hat i väggen! U go Jonna! Har alltid gillat dig. (Y)

  Reply

 • ToT

  Tror nog att det är lika mycket småttingar som är avundsjuka, alltså i din ålder (jag är från stenåldern) har inte ens fejsan. Jag är absolut inte rik, och har oturen att inte kunna bli det heller (om jag inte vinner på lotto) visst kan jag känna en viss avundsjuka MEN inte på att folk tjänar pengar, alla som jobbar förtjänar att tjäna pengar såklart, inte heller på vad man gör, det är ju bara att gratulera. Jag kan mer känna en avundsjuka att JAG inte kunde komma på den idén eller kunna bli det jag ville pga olika omständigheter. Jag är alltså avundsjuk på att jag inte lyckats inte att andra lyckats och jag håller med dig, VARFÖR ska man sitta och gnälla över att andra tjänar pengar? Galet. Istället för att gnälla på att andra har det bra, gör nått och gnäll så att alla får det bättre istället. TEX. se till att tandvården blir gratis så alla har råd att gå till tandläkaren eller jobba för att alla ska ha rätten att få köpa sjukvårdsförsäkringar och inte bara friska. Se till att jobba för att det blir fler vuxna i skolan så barnen blir trygga. Avundsjuka kan vara bra OM den omvandlas och blir rätt. Var aldrig avundsjuk på att en annan har det bra eller bättre än en själv. Skulle du som är det tänka så om det vore tvärtom? Skulle inte tro det. Lycka till Bianca i nya lyan. Säkert finfin.

  Jonna! Hatar att ni får det så fint hemma, Dyngavundsjuk. Hur kan du få så fin garderob när jag inte kan få det ?((SKOJJJJJA)) ;O)

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *