Barnakuten

Igår på morgonen fick vi åka in till barnakuten med vår lilla snäcka. Hon hostade så mycket att hon inte fick luft och så har hon såååå mycket slem i både munnen och näsan. Det bara rasslar och piper när hon andas och hon dreglar och slemmar hela tiden.

Väl på akuten så gjorde dom massor med tester för att se hur hon mådde och hon hade några grader med än vad hennes normala temp ligger på men det räknades inte som feber så det var ju skönt.
Som fick slanga henne för att suga ut slem men vi fick efter ett tag åka hem.
Dom sa att det mycket väl kunde vara RS-virus med att så länge hon får i sig lite mat och kissar så kan vi åka hem och övervaka henne hela tiden så klart.
Hon får i sig mat men hon äter betydligt mycket mindre än vad hon ska. Men som sagt så länge hon får i sig nått och dessutom kissar så är det bra. Och så hade hon gått upp ca 100g från senaste besöket på BVC och det tyder ju också på att hon får i sig nått.

Det gör så sjukt jävla ont i hela mig och Jocke att se Lunabelle må så här. Jag kan inte släppa blicken från henne en sekund för att jag är så rädd att hon ska sluta andas för att det andningsvägarna är fulla med slem och det bara piper och rasslar när hon andas.
Hon är super trött hela tiden men hon kan emellan åt bjuda på ett leende.
Och det där leendet är verkligen guld värt i dessa situationer!

Doktorn sa även att Lunabelle förmodligen har den värsta tiden på sjukdomen nu så att hon om några dagar förmodligen kommer att bli bättre då hon redan varit sjuk i ca 5 dagar.

Det värsta måste ändå vara när hon hostar så mycket att hon börjar gråta, man vet ju själv hur jobbigt  och ont det gör att bara hosta hela tiden så att man inte får någon luft…

Comments 6
 • Caroline

  När jag fick veta att hon hade massa slem i halsen så tyckte jag så synd om er och önskade att jag bodde i närheten av er för att kunna erbjuda våran dotters inhalator. Våran dotter föddes med en diagnos som gjorde att hon behövde operarera matstrupen och luftstrupen så hon fick så att hon kunde inhalera koksalt, verkligen perfekt för att hjälpa till att lossa på slemmet. Hoppas verkligen att eran sötnos blir bra snart <3

  Reply

 • Veronika

  Hej ni underbara familj!!!!
  Önskar er allt gott och mys och kry. Ni är värda det bästa! En liten sak bara som jag beeeeer er göra: släng ut alla era plastväxter! Nu! De ser för jävliga ut hahaha (välment fast lite taskigt förlåt) och de suuuuuger åt sig damm damm damm som Lunabelle bör slippa ifrån!! Förlåt men jag älskar er och vill hela familjen väl jag lovar puss på er och kramar i mängder!

  Reply

 • katja

  hej
  hoppas att Lunabell är på bättringsvägar snart
  kramar 🙂

  PS : gillar att läsa din blogg

  Reply

 • katja

  hej!
  hoppas lunabell är på bättringsvägar snart.
  kramar
  ps. gillar läsa din blogg och ditt upplägg på bloggen enkelt och snygg

  jag har även försökt att starta upp en egen blogg har du några tips du kan ge mig .)

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *