ÄGGLOSSNING PÅ NATURLIG VÄG

Som ni vet så försökte jag och Jocke få barn i fem år innan resultat. Och problemet var då att jag inte kunde få någon ägglossning. Alltså hade jag samma problem som min mamma.
Jag fick då ta Letrozol för att ägglossningen skulle hoppa igång och då blev vi gravida på första försöket. Letrozol kan annars vara knepigt att hitta rätt dos innan man får ägglossning.
Vi tänkte då att vi skulle behöva ha hjälp med att bli gravida med alla kommande graviditeter men förhoppningsvis behöver vi inte det.
För några dagar sedan fick jag så ont i nederdelen av magen, det liksom strålade från naveln och ner till fiffi och det gjorde så ont att jag liksom fick böja mig framåt samtidigt som jag höll mig om magen.
Jag tänkte direkt ”jahopp då var mensen här igen” men jag gick ändå in på toaletten och tog ett ägglossningstest, och gissa vad, DET VISADE JÄTTE STARKT POSITIVT!!
Jag blev ungefär lika glad som när vi fick reda på att vi var gravida haha!
Det känns fantastiskt att förhoppningsvis inte ta till mer hjälp för att lyckas nästa gång utan att det kanske sker på naturlig väg.

Jag är verkligen super glad att min ägglossning hoppat igång nu!
Något jag dock inte vill ska hoppa igång är min PMS, usch vad rädd jag är för det…

Comments 13
 • Nina, mammatillhmv

  Åh gos 😍 man blir så bebissjuk av att se henne 😍

  Reply

 • Ninnie

  Hej ☺️. Följer er på youtube! Älskar när ni lägger ut nya videos. Hihi. Såg förresten att du sökte matchning för hela lilla familjen! Jag älskar också att matcha. Jag har två pojkar och fick en liten flicka nu i november. Med pojkarna matchade jag alltid i polarn och pyrets randiga. Finns i rött och blått, både till mamman, pappan och barnen 😍. Finns även i grått nu oh någon annan grå med olika färgade stripes! Jag matchar i grått med Livia, De är så fina och mysiga! Kram på er och krya på Lunabelle 🥰❤️

  Reply

 • Dr dre

  Vad roligt nen ska ni inte vänta till nästa barn? Jag som dockor rekomenderar att ni väntar tills ert barn är 1 år tills ni vill skaffa ett nytt fast ni gör hur ni känner och vill. GOODBYE

  Reply

  • mrslundell Post author

   Joo vi ska vänta!! Jag skrev ju bara att det var så himla kul att jag kunde på ägglossning på naturlig väg då jag inte kunnat det innan 🙂

   Reply

 • Sassa

  Hej.
  Vi försöker också bli gravida men lyckas aldrig. Jag har aldrig positiva ägglossningstest, inte heller några andra tecken på ägglossning. Innan Lunisen, hade du nånsin positiva ägglossningstest? Usch känns så hopplöst. Du har inte Letrozol kvar? Hade gjort allt i världen för att få komma över en tablett.
  Kram

  Reply

 • Anna Geijer

  Grattis!! Tror många längtar efter en Lunabelle två <3

  Reply

 • Jessica

  Jag försökte ställa en fråga till dig på Insta under inlägget ställ en fråga till mig.. men den kom aldrig upp, undrar vad du använder för schampo o balsam? Tycker ditt hår e superfint!

  Reply

 • Malin

  Wooohoo! Så glad för din/eran skull! <3

  Reply

 • Therese

  Ta ett gravtest också om ni inte skyddar er då ägglossningsstickorna kan visa positivt vid graviditet !

  Reply

 • Jessica

  Hej,
  Jag har försökt skicka en fråga till dig på Insta under skicka en fråga till mig men den kommer inte upp.. Undrar vad du använder för schampo o balsam, du har såå fint hår!

  Reply

 • Lotta

  Åh, jag tror jag ”lider” av samma sak och ska ligga på för att få ta blodprov för att se om ägglossningen finns där. Men jag undrar, hade du mens trots att du inte hade någon ägglossning? Jag har mens, men aldrig visar ägglossningstesterna någonting. Så frustrerande!

  Reply

  • mrslundell Post author

   Ja jag hade mens, så det kan man ha även fast man inte har ägglossning 🙂 Lycka till!

   Reply

   • Lotta

    Åh, så hoppfullt ändå. Tack för ditt svar. Nu ska jag få lämna blodprov och om det visar sig inte finnas någon ägglossning ska jag få testa Letrozole, håller tummarna för att det funkar lika bra som för dig!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *