Nästa bebis

Jag har redan börjar shoppa lite till nästa bebis för jag kan verkligen inte hålla mig om jag ser något sött. Dock så har jag bara handlat begagnat så jag har inte sprungit runt i affärer eller så haha.
Jag har ju sparat mycket ifrån Lunisen men vissa saker har bara vart ”åhh jag måste ha!” Och då får det bli till nästa bebis för Lunabelle har alldeles för mycket kläder redan!
Jag är ju väldigt bebissugen men samtidigt så vill jag inte aktivt försöka redan nu. Händer det så händer det och det skulle absolut inte göra någonting men jag vill helst börja försöka i sommar typ.

Hur mycket skiljer det mellan era barn och hur har det påverkat deras relation?

Comments 5
 • Mikaela

  Mellan 1 (2004) och 2 (2011) är det nästan 7 år.
  Mellan 2 och 3 (2013) är det 20 månader och dom är jätte nära i sin relation. Leker massor och har bra nytta av varandra.
  Sen mellan 3 och 4 (2016) skiljer det nästan 4 år. Det var skönt med ett glapp där för då kunde dom stora klara sig lite när bebis var liten.
  Mellan 4 och 5 (2018) är det typ 22 månader emellan och vet att dom kommer ha bra nytta av varandra sen. 😊

  Reply

 • Kicki

  Jag har 4 år mellan mina barn. Dottern är strax 17 och sonen 13 om ett par månader. Jag ville verkligen INTE ha barnen tätt utan jag ville ha en rätt självgående,typ så dom kan gå på toa själv. klä sej själv osv. Man ska ha i åtanke att 2 barn är mycke mera jobb än 1. Vad många än säjer så är det faktiskt det. Och små barn kräver så mycket så ha inte så bråttom.

  Reply

 • Sandersson

  Vi har 2 barn här hemma som är födda 2008 en i februari o en o mars. O minstingen är född april 2014.. så allts på våra stora som är 11år skiljer det 50 dagar på o sen minsta skiljer det 6år i mellan. Men nu är vi klara med barn. Ps: minstingens högsta önskan är att få träffa dig och jocke nån gång

  Reply

 • Sofia

  Vi har 1 år och 10 1/2mån emellan barn 1 och 2 och 2år mellan barn 2 och 3.
  Tycker inte det är någon större skillnad i vår relation, vi är fortfarande samma personer, Barnen leker väldigt bra ihop och är måna om varandra.

  Reply

 • Mn

  Jag har tre barn.
  Födda 08, 10 och 13. Mina bråkar mest 😂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *