HISS/DISS NATTLAMPA

Idag tänkte jag faktiskt hissa Lunabelles nattlampa.
Jag tror att jag skrivit något om den tidigare, men nu har vi ju använt den ett bra tag så nu kan jag säga lite mer om den.

Den är som ett gossedjur med själva lampan på magen, så man trycker helt enkelt på den så börjar den lysa. Trycker man en gång så lyser den ett vitt fast ljus ända tills man stänger av den och trycker man två gånger så fadeas den i olika färger vilket fångar barnets uppmärksamhet ganska snabbt.
Så den är ju roligast märker man ju men däremot så håller den bara på i några minuter och sedan skickar den. Så det är väl den enda nackdelen jag ser med den.
Jag tror att dom har gjort den så för att bebisen ska fokusera på bollarna i taket och på dom olika färgerna och trötta ut sig själv och sedan somna när den slocknar. Men när Lunabelle var mindre så  fick vi tända den flera gånger för att den stängde av sig.
Men nu har vi mer börjat använda det vita fasta ljuset istället och det är väl mer jag som använder det än Lunisen.
Hon somnar ju direkt nu så för henne gör den nog ingen skillnad. Men för mig är det ett perfekt ljus att ha på hela natten utan att någon stör sig på det och är det så att Lunabelle rör sig eller vaknar till så ser jag henne utan att behövs tända någon annan lampa och då har hon också lättare att somna om ifall hon vaknat till lite.

Eftersom att det är ett gosedjur också så tror jag att hon kommer att tycka om den mycket när hon blir äldre, det kanske till och med blir en favorit!

En sån här nattlampa kommer jag iallafall att använda till alla mina barn! 🙂

Comment 01
  • Soraya

    Hej Jonna! När jag hade fött min fösta barn så blev jag gravid igen när min son var 6 mån de var jätte kämpigt i vara gravid och ta hand om ett barn jag lovar dig! Speciellt om man har en jobbig graviditet som tidig foglossning och illamående i 9mån, jag gick ner 13 kilo för att jag hade ingen aptit och bara spyde konstant😞 o mitt i allt ska man ta hand om en bebis som värken sover bra, grinig konstant och kan knappt krypa/gå🤭 jag lovar dig det var så kämpigt men man klarar sig ändå på något sätt. Vi mamma är världens starkaste! Det finns ingen som oss!😊 o här står jag nu med 4 barn och de typ 1 1/5-2 år mellan alla. Och de värt allt kämpandet man är igenom när du ser alla leka med varandra elr kramar varandra😍 jag födde mitt 4de barn tror jag 1 vecka elr 2 veckor efter dig hihi fick också en liten dotter😊 Bebisar är ju sååå himla söta att man vill äta upp dom hihi😍💜

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *