Klippt kort!

Äntligen har jag varit hos Michael & frisörerna och fixat mitt hår. SÅÅ JAG HAR LÄNGTAT!
Det var ganska självklart för mig att ta ut löshåret och klippa av en stor del av mitt egna hår.
Jag har gått med uppsatt hår hur länge som helst tills nu då det annars bara var överallt och låg i Lunis ansikte. Och så var det ju inte så där att jag hade all tid i världen att kunna ta hand om ett långt och tjockt hår. Jag hade helt enkelt inte tiden till det för att jag nu prioriterar annat.

Så detta var väldigt vågat för att vara mig men också mer än självklart nu efter jag blivit mamma.
Jag är super nöj och jag älskar det verkligen! Men färgen får jag fixa till vid ett annat besök, man kan ju inte sitta lika länge hos frisören nu som förr. 😉

Comments 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *