Lunis utveckling

Jag har känt mig så elak mot Lunabelle för att hon i stort sätt inte ”tränat” någonting under dessa två veckor hon varit sjuk. Nu i hennes ålder så är det ju väldigt viktigt att dom ligget på mage och rygg flera gånger om dagen för att försöka lära sig att vända på sig och träna nacke osv.
Men oftast när jag har lagt Lunis på mage så har hon ju haft jätte svårt med andningen pga förkylningen så därför har jag också mest haft henne i famnen så jag kan hjälpa henne snarast om det skulle vara något och sedan har hon helst velat vara i famnen med.
Men så fort hon mått lite bättre så har jag testat att lägga henne på mage och hon älskar verkligen att leka så men det har vart väldigt korta stunder när hon var sjuk men betydligt längre nu vilket är så himla roligt att se. Hennes utveckling och personlighet kommer fram mycket mer nu.
Man trodde att man älskade henne så mycket det bara gick så fort hon kom till världen men wow, det blir bara mer och mer för varje dag och speciellt nu när hon mer och mer blir en egen ivdivid med egen personlighet.

Det ska bli helt magiskt att följa varje steg hon gör!

Comments 2
  • Norrlänskan

    Ha inte dåmigt samvete, hon tränar nacken när du har henne i famnen också. Våran gosse är 8 månader nu och han hatade o ligga på mage när han var mindre. Men fick höra från våran bvc sköterska att han tränar nacken när man har honom liggande på bröstet eller sittandes i famnen också. Kram och hoppas din energi kommer tillbaka snart

    Reply

  • Angelica

    Vart är banygymmet ifrån? Så fint!!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *