Deppig

Jag är inne i en sååå extremt trött period, jag sover dåligt om nätterna, jag skjuter upp allting och jag orkar inte ett skit. Jag får verkligen sån ångest av det men jag vet inte hur jag ska ta mig ur det?
Det funkar inte att göra to-do-lists för dom skjuter jag ju upp också.

Jag som älskar att packa inför resor och så orkar inte ens packa inför Dubai?? Då är det illa…
Jag orkar inte diska mer än Lunabelles flaskor.
Jag ska rensa massa saker men det skjuter jag upp.
Man kan då tro att det är Lunabelle som suger ur mig min energi men så är alltså inte fallet utan snarare så är hon det enda som ens ger mig energi just nu. Och min underbara man så klart.
Men dagarna består enbart i stort sätt med att hålla på med Lunabelle för inget annat är liksom roligt ett finns ens någon gnutta energi till att göra.
Och när det inte görs så mår jag ju så klart så extremt mycket sämre…

Hoppas jag får en riktig energiboost snart! Den är så välkommen!!

Comments 14
 • Malin

  Hej Jonna!
  Känner igen mig såväl i det du skriver, Jag fick efter min senaste förlossning jättelåg brist på D-vitamin, pröva o köp d vitamin kapslar. Hjälper mig o må lite bättre.
  Hoppas du får ordning på det o snart mår bättre!
  Kram /Malin

  Reply

 • Angelica

  Hej Jonna! Tråkigt att höra att jag hoppas verkligen att det blir bättre ❤️
  Jag är själv mamma till 4 döttrar så jag vet hur det kan vara.
  Nu till en annan sak snälla (detta låter creepy)
  Men jag lovar det inte är det! Jag skulle vilja prata med dig framförallt om en väldigt privat grej och jag vet att det är så att ni verkligen. Kan i princip rädda livet på en min bor… Ja nu lät det som nån creepy människa igen.. men snälla jag är en helt vanlig fyra barns mamma som har en bror som har det väldigt väldigt tufft. Efter att han förlorade en dotter för ett år sedan samtidigt som hans andra dotter hade leukemi. jag skulle vilja byta några ord dig.. så vill du så kontakta mig gärna. Jag vill bara påpeka att jag är imponerad över att du är en så duktig första gångs mamma.. ❤️❤️

  Reply

 • carin

  Hej Johanna. Vill bara tala om att jag följer dig och jocke på både Youtube och här. Jag har läst dina och jockes böcker och de är de bästa jag någonsin läst. Jag känner igen mig i mycket du skriver här och är själv mamma fast till tre grabbar i åldrarna 17år 5 år och tre år. Själv är jag 38 år och ensamstående.Barnen är min energi kick när man i bland inte har någon energi och att se dina och jockes Youtube klipp ger mig energi. Fortsätt blogga och lägg ut Youtube klipp. Du och jocke och ert gäng och lilla söta lunabell är underbara. Vill bara säga tack. Med vänlig hälsning carin.

  Reply

 • Anna

  Hur kan du ens tänka tanken på ett barn till när du knappt orkar med det du har nu? Du borde följa charlotte perelli där är en som är glad. Tacksam.jobbar hårt ,har bebis hon med kanske dags att rycka upp sej. .

  Reply

  • mrslundell Post author

   när har jag varit otacksam menar du? Jag jobbar 7 dags i veckan och tar hand om hundar och barn samtidigt men för det får jag väl tycka att det är jobbigt att diska eller att svara i telefon ibland? Jag kan garantera att Charlotte inte alltid är så glad och positiv som du tror men sen att hon kanske inte pratar eller skriver om det är en helt annan sak. Det är okej att må lite dåligt ibland men för det betyder man inte att man hatar sitt liv eller inte orkar att leva..?

   Reply

 • Julia Gustafsson

  Hoppas du mår bättre snart!! Glad alla hjärtans dag till dig ❤️

  Reply

 • SUSANNA

  Sol, sol, sol och värme. Bort med mörkret och tråkvädret så kommer energin tillbaks. Jag är också extremt trött just nu, orkar inte nått. Allt känns blääää.

  Reply

 • Mahlin

  Prova gör något för dig själv, åk till frisören eller unna dig en massage, tror Dubai resan kommer att göra er gott. Även hotellvistelsen när dokusåpan börjar.

  Vet hur det är att gå in i en typ av dvala när man inte orkar någonting. Men man måste hitta det lilla som kan skänka lite extra energi.

  Hoppas du mår bättre snart!

  Reply

 • ToT

  Men Lunabelle är söt som gröt i alla falla

  Reply

 • Lina

  Har du slutat amma? Man får ju fantastiska uppiggande hormoner av amningen som gör en pigg på dagen trots dålig sömn.

  Reply

 • Tussi

  Hej Jonna!
  Från en hyposjuk till en annan.
  Be din läkare kolla upp ditt värde så det ligger bra, det låter som att du kanske har lite för dåliga värden och behöver höja medicindosen? Känner igen det där, vanligt efter man fått barn. Hoppas du mår bättre snart och ta hjälp av varandra. Kramar från mig.

  Reply

 • Ted jonsson

  oj stackars dig jonna. hoppas på det bästa att det blir bra. söt er dotter är :D.
  Jag tror vi har träffats då ifjol när det var event med run for your life i eventhuset på cv-området nära usö i örebro. och när det var över så fick jag en kram av dig.. jag kände igen dig ditekt när jag kollade på er YT kanal 🙂 kul att ni var med 🙂 kram till er allihopa 🙂 och en riktig skön resa 😉

  Reply

 • ToT

  Lyssna på queen. Love of my life och in my defence. Sätt hörlurar i öronen, skruva på volymen och lyssna.

  Bästa låtarna ever.

  Reply

 • Sara

  Jag ä lika trött men fick tips om att äta folsyra då man kan ha brist på de. Har bara ätit 3 dagar men känner mig piggare. Om de nu ä så lr sitter i huvve vette sjutton. Även B12 brist å B6 om man ä lite virrig oxå. 😁

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *