Inte sig lik när man sover

Har ni tänkt på att varken vuxna eller barn är sig lika när dom sover? Man slappnar av på ett sätt att man aldrig sett personens ansikte i det läget som vaket och det gör att man får ett helt annat utseende.

Nu låter det ju helt som att jag är världens psykopat som ligger och glor på folk när dom sover och ja så är väl fallet när det gäller Jocke och Lunabelle iallafall haha!

Nej, men ibland så kan jag vakna på natten och titta på dom och tänka hur lyckligt lottad jag är som får dela mitt liv med dom och då har jag lagt märke till deras totalt avslappnade ansikten och att det knappt ens liknar dom själva.

Är det någon mer som noterat detta eller är det bara något jag fått för mig?

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *