Datenight!

Idag har jag, Jocke och Lunisen vart på datenight och gått på resturang i Linköping. Första restaurangbesöket för Lunabelle för övrigt!

Vi åt på en resturang som heter Parisien och är en fransk resturang. Varför vi valde just det stället var för att vi var såå sugna på deras ”hummerspäckade” det är något som är ett måste på deras meny och det var faktiskt andra gången vi ätit där.
Första gången var en nyårsafton men det slutade med att vi lämnade mitt under middagen. Vi fick vänta på förrätten i 1,5 h sedan fick bara halva sällskapet varmrätt och halva fick vänta yttligare 40 min efter att vi andra fått maten och då var dessutom deras mat som dom precis fick helt kall.
Jag tror att restaurangen inte räknat med så mycket tryck under nyår och därför kanske var lite ont om personal för nu var det helt andra bullar!!
Som förrätt blev det hummersoppa och JÄVLAR vad den vad god. Den godaste soppan jag någonsin ätit!!
Och som varmrätt blev det hummerspäckat.
Det är alltså en oxfilé med hummer i och ovanpå, den kombon är verkligen som en dröm! Till det åt vi potatisgratäng och det var också den godaste jag ätit. Och tro mig, jag vet vad jag snackar om när det gäller gratänger!!
Någon efterrätt orkade vi dock inte med och Lunisen började bli jätte trött (mamma med) så vi valde att åka hem och lägga oss.
Lunabelle var verkligen jätte duktig på restaurangen men där emot så har hon börjat göra olika djurläten? Hon ryter som ett lejon, låter som fåglar osv så det var det hon sysslade med under middagen så många fick sig ett gott skratt haha.
Jag har tyvärr inga bilder från restaurangen då vi valde att ha full fokus på oss själva och bara finnas i stunden.
Men däremot så fick jag denna söta bild på L när vi kom hem och hon var super trött men ändå skulle titta på barnprogram medan vi klädde av henne haha.
Comments 2
 • Mil

  Hur tänker ni med att låta Lunabelle titta på tv/skärmar när hon fortfarande är så liten. Finns rätt mycket forskning på hur skadligt det är för en hjärna som håller på att utvecklas… Har inte velat fråga om det innan pga att man inte ska lägga sig i, men med tanke på inlägget högre upp där du var orolig över det där med hoppgunga och att det kunde vara skadligt.
  (Jag har själv barn som jag tycker tittar för mycket på tv. Jag märker att det inte är bra för dem när det blir för mycket men det är lätt att ta till när man inte orkar/hinner leka.)

  Reply

  • mrslundell Post author

   Jag har skrivit om det i ett tidigare inlägg, för oss är babblarna en räddare då vi hinner med andra måsten i vardagen och dessutom så får det henne lugn och just babblarna är pedagogiskt och bra för barnens utveckling 🙂

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *