sjukhus och vitaminer

Dagen består av att följa med min mamma på två sjukhusbesök på två olika sjukhus och sedan filma in några videos, detta kommer alltså ta hela dagen men så skönt att ha allt det avklarat sen.
Mamma är lite som mig när det gäller sjukhusbesök, jag vill gärna ha mamma med mig som stöd och mamma vill gärna ha med mig som stöd. Oavsett vad man ska göra på sjukhuset så är det faktiskt alltid skönt och tryggt att ta med sig någon som stöd.

Jah har börjat med vitaminer nu igen då jag känna mig så extremt trött och less, som jag skrivit tidigare. Jag tror att det kan vara vitaminbrist så nu får jag se till att försöka få i mig det jag tror att jag behöver och se till att fortsätta att äta det. Jag brukar ju annars sluta efter några veckor för att jag inte orkar hålla på med det och så glömmer jag att ta dom.
Men denna gång får jag börja sätta alarm på telefonen eller nått haha.
Jag behöver verkligen bli piggare nu dom kommande dagarna!

Comments 2
 • Jenny

  D-vitamin…kolla upp alla fördelar med d-vitamin men följ inte svenska rekommendationer. Mellan 5-700 ie skall man ha i sig och högsta styrkan på recept i Sverige är 800ie, helt sjukt.
  Jag ska handla det antingen från polen, USA eller England.
  Hur som helst sedan jag började med d-vitamin har jag blivit av med depprission, sluppit förkylningar och influensor och jag har mått väldigt väldigt bra mot tidigare.

  Reply

 • Annelie

  Har du kollat sköldkörteln nyligen? Stress, vinterhalvåret och under/efter graviditet påverkas den av. Vi med hypo mår även bra att äta tillskott, googla fram för det är ett gäng 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *