Spjälsängs-orm

Lillans rum har varit klart ett bra tag nu men jag har inte velat börja inreda det förrän hennes säng blivit helt klar och det mesta på övervåningen är klart så man kan börja städa ut ordentligt och att skiten inte sprider sig. Men efter vi kommer hem från Dubai så ska det vara klart och så är det dags att städa ur alla rum och flytta upp. SPÄNNANDE!

Till hennes nya fina säng som grabbarna byggt så skulle jag vilja ha något sånt här istället för ett vanligt spjälsängsskydd.
Ni tipsade mig i somras om sånna här och sånna där långa ormar man kan lägga mängd sidorna eftersom att Lunabelle tycker att det är lite läskigt att sova i en så stor säng och gärna vill ha det lite trängre.
Och dessa flätade ormar eller vad man ska kalla dom är ju så fint med!

Jag har bara hittat dom på wish och undrar nu om ni beställt någon sådan därifrån? Hur var dom i kvalité och liknade dom färgerna på bilderna? Är det värt att köpa en sån därifrån?

Comments 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *