Nervös inför flyget

Nu är vi tillbaka på hotellet i Stockholm där vi bodde sista tiden innan Lunisen föddes.
Det är lite blandade känslor faktiskt. Hade jag haft samma rum som sist så hade jag nog haft sjuk ångest nu. Men jag ÄLSKAR maten och sängarna här!

Vi tänkta att vi skulle åka upp till Stockholm en dag tidigare för att garantera att vi får med oss Jocke och för att hinna med lite ärenden innan vi beger oss till flyget imorgon. Än så länge verkar Jocke chill, det är nog bara jag som är EXTREMT nervös för vilket humör Lunabelle kommer att ha på flyget haha. Flyget kommer att ta ca 6 timmar och jag brukar i vanliga fall sov när jag åker flygplan men denna gång kommer jag förmodligen vara vaken hela resan för att underhålla Lunabelle och för att titt till henne konstant så hon har det bra. Vi får hoppas att flygresan känns snabbare än 6 timmar iallafall!

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *