AJ AJ AJ!!

Jag fixade mina naglar precis innan resan då jag ville se lite fräsch ut. Denna gång gjorde vi dom lite längre än vad vi brukar för att jag tycker att det är såå fint med långa naglar. Dock så började jag slå i dom ganska direkt och ni som tidigare gjort nagelförlängning vet ju hur extremt ont det gör att slå i dom i någonting.
Så jag står inne på toaletten och plockar iordning lite och slår i nageln på mitt ena lillfinger och jag bara hör hur det knakar till och fattar då direkt att det är min egna nagel som släppt från mitt finger och nu istället enbart sitter fast i förlängningen. Och japp visst var det så!
Jag har sån otrolig fobi för sånna här saker och jag trodde helt ärligt att jag skulle svimma för allt började snurra och jag började kallsvettas och må illa. Så typiskt att detta hände denna morgon då jag redan bestämt mig för att söka upp en salong i Dubai för att korta ner naglarna lite då jag som sagt slog i dom hela tiden. Men inte ens det hann jag innan denna olycka skedde. USCH! Jag mår illa bara av att tänka tillbaka på händelsen och att skriva om den….

Jag har nu klippt av alla naglar och filat ner dom och plåstrat om mitt lilla lillfinger så att det inte är ett öppet sår.

Hädan efter blir det korta eller LAGOM långa naglar för min del!!

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *