Första dagen i Dubai

Första dagen i Dubai och vi är tröttare än någonsin så vi checkande in på hotellet och kastade oss på sängen och sov några timmar. När vi vaknade så tänkte vi att vi skulle passa på att dra till stranden dom sista soltimmarna men när vi kom fram så gick solen i moln och så började det blåsa MASSOR. Så mycket att Lunabelles vagn tullade i väg med henne i om man inte höll i den. Men där i sov hon gott iallafall.

Antar att det har varit mycket intryck för henne för hon har verkligen sovit typ konstant sedan vi flög. Men hon behöver ladda sina batterier så det är skönt.
Den första dagen var vi alla iallafall supertrötta så det blev inte så mycket att upptäcka osv utan mer chill och mycket sova!

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *