Lekrum

Jag har kommit fram till att jag skulle vilja ha ett lekrum på nedevåningen då jag tycker att det är lite läskigt om Lunabelle ska vara på övervåningen och leka (när vi har renoverat klart) medan jag är tex i köket. Och jag vill ju att när hon har åldern inne till att gå och leka för sig själv och så att hon ska kunna göra det utan att ständigt behöva vara i samma rum som jag. Det kanske är lite roligare att ha ett häftigt lekrum att vara i då. Och då är det ju smidigare att på kvällarna slänga in alla leksaker och allt sånt hon dragit fram under dagen i ett i rum. Än att behöva dra upp och ner på allt i trappan.
Hon får alltså på så sätt två rum kan man säga. Och så blir det ju roligare för våra vänners barn med. Att dom kan leka i det rummet medan vi vuxna gör något annat tex.

Och jag har hittat sååå mycket inspo till det här lekrummet att jag snart sprängs så taggad jag är på att få fixa det!! Jag är ju helt lost på pastellfärger just nu och jag hoppas att det håller i sig tills det är dags att fixa det rummet.
Och det kommer att ske år 2020 som det ser ut nu eftersom att vi nu har behövt flytta fram dokusåpan och därför inte kan börja renovera så vi vill ha det på nedevåningen förrän efter det.

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *