SÖKER DESPERAT

Nu har jag faktiskt börjat känna att det är roligare när Lunabelle växer ur en storlek då jag tycker att det ska bli lite roligare med vår och sommarkläder. Dock så hatar jag när hon växer ur favoritplaggen.
Då svider det rejält!
Jag ÄLSKAR när Lunabelle bär blått. Jag tycker att hon är såå fin i det och det framhäver hennes ögon så bra. Men nu har hon vuxit ur min absoluta favorit body. Den har jag köpt begagnat på Facebook men den kommer ursprungligen från H&M.
Jag har eftersökt denna som en GALNING då jag vill ha den i stl 68 eller 72. Men jag får inte tag på den någonstans.

ÄR det någon som vet vart jag han hitta den eller är det någon som har den liggandes i några gömmor hemma så jag kan få köp den??
Färgen på bilden ger inte riktigt rättvisa, den är mer blå-patrol-ish.

Comments 4
 • Nathalie

  Det finns body-förlängare. Typ en liten tygbit med tryck-knappar man kan ha i grenen så de kan ha bodyn lite längre. Om förutsättningen att armarna och tyger på bodyn räcker runtom så är det en jättebra lösning att vinna lite tid på favoritvodysarna

  Reply

 • My

  En hemsida där dem har sjukt fina bebis/barnkläder är Pomp De Luxe (Www.pompdeluxe.se). Där finns även en del i blått SÅÅÅ fint. Deras kläder har bra priser och sjukt bra kvalitet!
  Kram ♡♡

  Reply

 • Elin

  Liknar marmar copenhagens body, om du vill ha i liknande färg och modell 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *