5 månader idag!

Idag fyller vår ögonsten 5 månader! Tiden har verkligen sprungit iväg och det är helt omöjligt att ta vara på den fullt ut även om man är med henne jämt. Lunabelle har dock kommit in i en sån rolig ålder nu där hon pratar MASSOR, utmanar sin röst och sina läten (och även våra öron). Hon är verkligen med nu och hon är så rolig att man skrattar både med och åt henne. Vår Goa tjej!

Hon har även börjat sluss och sparka extremt hårt så man får akta sig när man ligger i sängen eller när man byter blöja haha.
På mornarna när hon vaknat så brukar jag alltid lägga henne mellan mig och Jocke efter vi bytt blöja så hon kan mysa med oss och vakna till lite och ibland vill hon bara somna om. MEN nu när hon sprattlar så mycket så vrider hon sig själv så att fötterna kommer till Jocke och huvudet vid mig.
Ja ni kan ju säkert lista ut vad hon gör där efter? Kickar loss på pappa såklart. Och efter det vill hon ha hans reaktion och får hon inte det så sparka hon tills hon får hans uppmärksamhet och då skrattar hon bara. Lite charmigt ändå? 🙂

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *