Grattiiiis!!!

Idag fyller vår lästa hund Ängel 7 år. Det gör mig glad att jag fått spendera alla dessa år med en sån underbar hund som henne men det gör mig också väldigt rädd då jag minns att veterinären sa att hon inte skulle leva lika många år som ”en vanlig hund” när hon amputerade bort sitt ena bakben.
Jag hatar verkligen när man fäster sig så mycket hos ett djur och sedan går det bort och så känns det som att hela ens liv är över. Jag älskar verkligen att ha djur och jag tycker att dom är lojala som få och när man känner sig ledsen så känner dom av det och myser lite extra. Men det är ju som sagt det där med att veta att dom förmodligen kommer att lämna jorden innan en själv gör det.
Ibland tänker jag att det kanske hade vart bättre och lättare att leva helt utan djur för att få slippa sorgen när dom går bort. Men då missar man ju även dom bästa stunderna…

Vi hoppas att vi får leva många år till ihop med vår älskade Ängel för än har hon inte gjort sitt!!
Grattis på din dag vår fina!

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *