April April!

Idag är den så kallade prankdagen här! Jag tror inte att jag har lyckats att bli lurad idag faktiskt, det återstår väl att se imorgon antar jag.
Har ni blivit lurade än eller har ni kanske lyckats lura någon?

Vad är det absolut bästa aprilskämtet ni varit med om? Jag kan faktiskt inte komma på något riktigt bra som jag varit med om. Men det vore ju roligt att vara förberedd med en massa bus till nästa år. 😉

Comments 3
 • Linda

  Såg ett roligt skämt på en hundbutik idag. Att de skulle börja med trådlöst koppel. Den var kul 🤣 bilden dom visade var minst sagt underhållande. Jonna om man som följare av dig och Jocke, skulle vilja skicka en present till er (har bla stickat sockar till dig, Jocke och Lunabelle). Vart skickar man då? Har ni typ en företagsadress eller postbox typ? Kul att följa dom blogg och Lunabelle är supergullig! 😊

  Reply

 • Josefine B

  Hahaha jag lura alla mina nära och kära att min 6 mån kille hade helt sonika ställt sig upp och börjat gå några steg 😂😂😂 livar att de var en rolig dag med alla som hurra och tyckte han var tidig 😂 Men dem skratta gott åt de när jag avslöja på kvällen att de var ett april skämt 😂😂

  Reply

 • Nilla

  Tejp på kranen i köket/badrummet, eller på ost hyveln. Lurar någon att man är utanför nåns port som man inte kan komma in.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *