Det blir ett dop!

ÄNTLIGEN har vi bokat ett datum för Lunabelles dop!! Nu känns det verkligen på riktigt och det ska bli så himla roligt att förbereda allt. Helt ärligt så känns det lite som att planera ett bröllop. Jag är lika pepp iallafall.

Jag och Jocke hade ju en önskan att vi skulle få till det i Husby Säteri där vi gifte oss men så här års så är det ju väldigt fullbokat då det är många som vill gifta sig där. Och det förstår jag verkligen!
Men vi har nu alltså lyckats att fixa ett datum som kunde passa oss alla och jag hinner även att förbereda färdigt tills dess. Och förhoppningsvis fixa inbjudningskort.
Dock så får det bara plats 75 st så vi kommer att få banta ner gästlistan rejält och det suger ju lite.
Hur kan man välja bort nära och kära från ett sånt här event? Hur gör man det ens??
Jag hoppas att vi hinner lösa det snarast så detta bara kan rulla på nu.
Jag har en perfekt bild i huvudet hur det ska dekoreras och hur tårtan ska se ut.
DETTA SKA BLI SÅÅÅÅ KUL!!!!

Comments 6
 • Hanna

  Hej! Va kul ni ska ha dop! Ska bli mysigt och få se några bilder sen på det ni bakat och fixat😍 döper man i sverige barnen vid 5mån ålder? Är själv från Finland å sett många från sverige döpt sina barn vid just denna ålder 🙂 i finland skall man döpa före barnet är 3mån. Därför hr jag många gånger undrat om just detta 🙂 ni ska ha det bäst! Kram!

  Reply

  • mrslundell Post author

   I sverige kan man nog döpas när som helst. Jag blev döpt vid några månaders ålder, min ena bror vid 8 sån ålder och vissa blir döpta vid konfirmation och då är man väl runt 15 år tror jag. Så det är jätte olika vad jag vet 🙂
   Är det någon ”lag” eller liknande i Finland när man ska döpas? 🙂

   Reply

 • Sandra Hallberh

  Förstår att det ska bli kul 💗 lunabelle är så himla fin och ni är finaste föräldrarna 💗 lycka till

  Reply

 • Alexandra

  Vi korta ner vår lista och valde att bara bjuda våra föräldrars syskon och inte våra kusiner och deras barn på grund av att vi hade blivit närmare hundra personer om vi skulle ha bjudit alla släktingar.

  Reply

 • Jenny

  Såå mysigt med ett dop!! Det där med vem man ska bjuda osv e jättesvårt, men varför inte ha någon slags mottagning hemma hos er för de som ej får plats på dopdagen typ dagen efter? På så sätt behöver ni ju inte ha dåligt samvete för att bara bjuda vissa? Vet ju inte när ni planerat för detta men ett större partytält i trädgården med fika skulle jag nog satsat på! Du kanske har vänner som vill hjälpa till o baka tårtor, cakepops eller vad ni planerar att ha? På så sätt får man ju ner kostnaden lite och det blir mer personligt än att tex köpa tårtor på ica (inget fel med det men betydligt dyrare 👍) lite tips från mig!

  Förresten, de e så roligt att vloggarna är bättre nu när det bara är du och jocke och den där slemproppen är borta, han tog sån plats o de va en halv video man fick spola igenom för o slippa se hans nylle och snuskande på allt o alla.

  Skönt att det går åt rätt håll för er och det är sååå kul att se lilltösen växa och utvecklas, ni är verkligen 2 superhjältar jocke och du som fixar allt tillsammans trots alla motgångar. Jävlar vad ni är bra!

  Ta hand om er, må bäst och stora kramar från grannkommunen!

  Reply

 • Helena

  Hej
  Måste ju säga efter mina egna så är lunabelle sötaste bebisen.
  Men måste fråga dig vad heter din foundation jag har själv grov hud med acne osv men jag hittar inget som täcker.
  Ha en toppen dag!!
  Ta hand om er ❤️

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *