Feber av vaccinet

Redan igår kväll fick lillan feber pga vaccinet. Hon blev väldigt varm och väldigt gosig och kramig.
Så jag sov faktiskt inte så mycket inatt då jag hela tiden ville vaka över henne, ta av och på täcket, känna på pannan, ge henne ersättning så hon får i sig nått osv.
Hon vaknade inte mycket utan var snarare jätte trött och sov som en stock men det gjorde ju så klart att jag ville hålla ännu mera koll.

Jag vill helst inte ge henne alvedon då hela grejen med vaccinet är att kroppen ska jobba på ett försvar mot det men samtidigt så vill man ju inte att sin lilla älskling ska må dåligt. Så jag gav henne alvedon vid 00 inatt och sedan dess har hon inte behövt ta det någon mer gång. Hon har fortfarande feber men inte alls lika mycket som igår kväll.
Så nu hoppas vi att den bara sjunker och sjunker 💪🏼

(Filten hade hon givetvis inte på sig hela natten)

Comment 01

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *