Nässelutslag

I inlägget igår ang mina utslag så skrev jag ju att jag inte tänkte söka någon läkartid än men under natten spred sig utslagen något enormt och klådan blev bara värre och värre. Nu har jag utslag överallt förutom i ansiktet men snart klättrar det väl upp där med. Det är på käkbenet och bakom öronen är det som högst upp nu.

Jag var iallafall hos läkaren imorse då det inte blev så mycket sömn pga klådan.
Doktorn sa att jag hade fått nässelutslag inifrån och alltså inte lokalt och att det förmodligen berodde på stress. Jag kan ju inte direkt neka till att jag eller VI inte har det stressigt med allt som det är nu. Och man blir väl inte direkt förvånad att jag råkar ut för något sånt här heller. Alltid är det något och det känns som att jag inte ens hinner att bli frisk eller läka innan jag drabbas av något nytt. Så himla typiskt alltså…

Jag har iallafall fått tabletter utskrivet så nu hoppas vi att detta försvinner snabbt och att vi får vara friska ett tag framöver!

No Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *