Så känner du igen en ond person!

Jag hittade en liten rolig grej igår kväll som jag vill att ni med ska testa.
Man ska alltså tänka på en person man tror/tycker är ond och sedan ska man gå igenom frågorna och då får man helt enkelt svar på om personen är ond genom att frågorna ständer in på personen.
Jag själv tänkte på Joz (personen som förstört vårt liv) och ALLT stämde verkligen in på honom och då fick jag faktiskt ett litet leende på läpparna, mitt i all denna skit som pågår.

1. De förvrider sanningen

Bli inte förvånad om personen kommer att snedvrida sanningen och även välja vilka sanningar personen kommer att berätta, ta saker ur dess sammanhang eller till och med skapa sina egna versioner som de kan sprida för att stärka sin egen agenda.

2. De följer viktig information

Den här personen kommer inte bara att hålla viktiga saker hemliga, men även lägga skulden på dig utan problem för att du inte litar på dem.

3. De ljuger hela tiden

Även om de kan ljuga för att verka bättre, kan de bara göra det för att de gillar det. Andra människor är likgiltiga för dem och de bryr sig inte om de skadar andra under tiden.

4. De förnekar verkligheten

De lever i en annan värld än dig, och det kommer alltid skapa problem mellan er eftersom de ser saker på ett förvridet sätt. Medan du ser saker som de är, ser de sina falska interpretationer.

5. De vilseleder alla runtomkring dem

Den här personen vet hur man uttrycker allt på ett sätt som kan få dig att känna dig obehaglig, dum eller hatad. Varje interaktion som de har med andra är till för att uppnå något själviskt mål som de har och att manipulera dina känslor är ett sätt att få kontroll över dig.

6. De visar ingen ånger

Onda människor tenderar att hålla fast vid snälla människor som är lätta att utnyttja. I deras huvud kalkylerar de alltid vem de lättast kan manipulera i sina spel. De kan lätt förstöra någons liv utan att blinka.

7. De undviker ansvar

Eftersom onda människor saknar moral ser de inte något fel på att göra vad som passar dem. Om någon skyller på dem lägger de snabbt skulden på någon annan och vänder alla mot de som har försökt säga emot.

8. De är manipulativa

Om du tycker du är smart, är en ond person redan långt före dig. De är lugna och beräknande maskiner som man aldrig kan se oförberedda.

9. De har dolda avsikter

Om denna personen plötsligt är snäll mot dig, tro inte att de plötsligt har förändrats. Känsliga människor är oftast de enklaste offren och de kommer att säga vad som krävs för att vinna ditt förtroende, vilket de kan använda senare.

10. De stjäl din tid

Onda människor tycker att det är roligt att skapa problem i andra människors liv. Det kan vara allt från att distrahera dig, såra dig så mycket att du inte kan jobba, eller prata med dig oavbrutet när de vet att du har andra saker att göra. De vill se dig misslyckas så att de kan känna sig bättre med det de gör.

Onda människor tycker att det är roligt att skapa kaos i andras liv. Det kan vara allt från att distrahera dig, göra dig upprörd så att du inte kan arbeta eller pratar med dig oavbrutet när de vet att du har bättre saker du behöver göra. De vill se dig misslyckas så att de kan känna sig bättre med det de gör.

11. De lever flera olika liv

Eftersom dessa människor aldrig är ärliga, bli inte förvånad om ditt intryck av den personen är annorlunda än någon annans. Onda människor är som kameleonter som ständigt anpassar sig till sin omgivning för att uppnå sina mål.

12. De är kontrollfreak

Eftersom onda människor ser andra människor som föremål, kan de bli frustrerade om du inte följer deras spelplan. Dessa människor gillar att känna att de äger dig och de älskar att få dig att känna att du inte har kontroll över ditt eget liv.

Stämde det in på någon du tänkte på?

Comments 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *