Akuten igen

Inatt vaknade jag av kramper ifrån höfterna och rygg ner till fötterna. Egentligen har det hållit på ett par dagar men då har det bara varit att en kroppsdel domnat bort, inte allt på en gång. Och inte denna intensiva smärta heller.
Det blev en trip till akuten för min del och självklart så följde min mamma och Lunis med som stöd. Jag började bara må sämre och sämre och nu gick det väldigt fort. Jag hade tydligen feber när jag kom in men den bara ökade och ökade när jag var där tills jag fick drop och då stannade det av tillfälligt men kom tillbaka väldigt snabbt igen. Min huvud gjorde så ont att jag kunde höra mitt blod susa omkring i huvudet och jag var helt borta och fattade ingenting. Jag hade diarré som bara blev värre och värre, illamående som gjorde att jag trodde att jag skulle kräkas så fort någon pratade med mig eller så fort jag kände parfym eller matlukt.

Vi var där i många många timmar och blev flyttade både hit och dit för att dom inte hittade något fel. Jag fick ta extremt många prover för att man skulle försöka hitta felet och för att endel prov hann att bli gamla innan dom kollade på dom ( jag dom hade väldigt mycket att göra så det var lite rörigt).

Vissa prov har jag fått svar på så som att jag har för höga vita blodkroppar, heter det så? Eller säger man för många?
Jag har iallafall troligen någon infektion eller inflammation i kroppen någonstans så nu måste vi hitta vart och så tror dom även att det är något mer än så då symptomen inte stämmer in på bara en sak.
Resten av provsvaren får vi om några dagar.

Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *